Hogy mondod meg a párodnak, hogy értéktelen az életed? Hogy kudarcnak tartod.
Hiszen az életednek ő is a része.
Hogy mondod meg neki, hogy eleged van mindenből.
Főleg ha még gyerek is van.
Hát így, ahogy leírtad. Ha normális akkor nyilván nem azon fog kattogni, hogy dehát ő is része az életednek, hanem támogatni és segíteni próbál.
Én is most esek át ezen (csak nincs gyerek), konkrétan depressziós vagyok, de abszolút nem bántódott meg ezen a párom, azt nézi, hogy hol segíthet, látszik hogy igyekszik.
Szerintem fontos, hogy erről tudj beszélni a pároddal, olyan rossz magadban tartani.
Miért ne lehetne értéktelen és értelmetlen.
Ha az ember úgy érzi, hogy félresikerült az élete.
Nem a helyén van. Váltani szeretne,munkát,országot,hobbit.
Sok mindent elöröl kezdeni.
Ez a másikat is érinti.
Ja jó, azt hittem, hogy el akarod dobni az életed. De megnyugodtam, hogy nem erről van.
A párod a másik feled, meg fog érteni. Bíz benne és beszélj vele. Nem jó ha te tönkre fogsz menni.
Mondd meg párodnak, hogy változtatni szeretnél.
Országot nem értem miért kellene váltani, szerintem bőven elég első lépésként ha munkahelyet váltasz. Hobbit meg akármikor válthatsz.
Országot miért akarsz? (Bocsánat, hogy ezt mondom, de) Ha itt nem boldogultál, ott majd fogsz?
átmeneti hiszti->menstruálsz. várj pár napot, majd elmúlik.
egyéb: vitaminhiány/mozgásmiány miatti levertség
egyéb2: víujegy a csillagjegyed
ha egyik se ezek közül, akkor oldd meg a problémáidat
Én a nem menstruáló fél vagyok.
A kérdés egy rész elméleti és csak példákat hoztam.
Azért külföld,mert fiatalon kimaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!