Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van valami érdekes storyd?

Van valami érdekes storyd?

Figyelt kérdés
Amit megosztanál veünk. Nemet és kort is irj kérlek.
2010. aug. 24. 23:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
erre éniskíváncsi vagyok xd
2010. aug. 24. 23:08
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

Nincs

Nem/20

2010. aug. 24. 23:12
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az életem egy érdekes sztori.Mindaz,amit leírok,velem történt!És minden része igaz!

Mikor megszülettem,SOTE 2.szülészeti női klinikán,Pesten,akkor 1 nappal később kiderült,hogy a vérszerinti anyám távozott nélkülem.Én meg tehetetlen kisbaba létemre nem mehettem sehova,az orvosokra,a nővérekre lettem utalva.Rengeteg betegséget(hörghurut,ödéma..stb) diagnosztizáltak nálam,ezeket 3 kórházban kezelték.Először a SOTE 2-őn aztán utána jött a többi..Heim Pál..stb.

Állítólag a vérszerinti anyám nem tudta,hogy terhes,két napja folyt a magzatvíz(erről írásbeli papír készült).Aztán 1995.augusztusában indított titkos örökbefogadási kérelmet a nevelőszüleim.1996.szeptember 21.-én kerültem hozzájuk.Azóta itt élek(nem írom le a település nevét,írjon,akit érdekel..stb.).Lett egy teljesen más nevem,az anyakönyvembe az "anyja neve" mellett nem N.Erika szerepel,hanem a nevelő anyámé,akit nagyon becsülök,mert ő valóban tisztességtudóan,őszintén,következetesen nevel.

Viszont egy-két sérelmem akad..

1.Nincs és nem is lehet már sajnos testvérem(nagyon hiányzik egy kistesó),de lehetett volna mégegy babát örökbefogadni.Mostmár a nevelőszülők nem akarnak örökbefogadni,elég idősek hozzá.(anya 55,apa 60)

2.Apám alkoholista,sosem törődött teljesen velem.

2010. aug. 24. 23:19
 4/11 anonim ***** válasza:
Csak egy érdekes történetem van. Még azok a személyek is elhagytak engem önakaratukból, akiket én találtam ki (nem képzeletbeli barátok, de akinek könnyebb, nevezze annak). Azóta rosszul vagyok. Nem igazán törődnek velem, mert nem sok barátom van, és velük is csak ritkán tudom tartani a kapcsolatot. Eddig segítettek nekem a srácok, de most már ők sincsenek nekem. Nem szeretnek már, mert gonosz voltam velük. Rámutattak, hogy mindenkivel nagyon gonosz voltam eddig is, csak eddig nem hittem el. És szépen mindenki elhagyott. Még ők is, akik hozzám tartoztak.
2010. aug. 25. 08:47
 5/11 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, 13/lány, ez lemaradt. Gondolkoztam, hogy odaírjam-e, mert hátha kisebb hülyének néznek, ha nem teszem *sóhajt*
2010. aug. 25. 08:48
 6/11 anonim ***** válasza:
utolsónak: kell egy barát? 14/F ha igen, akkor vegyél fel msn en
2010. aug. 25. 11:53
 7/11 anonim ***** válasza:
mindenkinek vannak érdekes történetei , de én bele sem merek kezdeni , mert qrvasok helyet foglalna :)
2010. aug. 25. 12:45
 8/11 anonim ***** válasza:

3pasival jártam egyszerre és nem tudtak egymásról. persze csak azért mert nem tudtam dönteni. de rájöttem hogy egyik se kell.x"d és most szingli vagyok. a pasi aki most tetszik de rohattul az egy beképzelt p*cs. összevesztünk és nem beszél velem mert egy kicsit b_nkó voltam. nem nagy sztori nem is tudom mért mondtam el.X"D

elég unalmas az életem. nem történik soha semmi izzgi.

az utolsó osztálykirándulásunkon (hú de hosszú szó) a legjobb barátnőmmel voltam egész végig távolt a többi csajtól. ők a 4férőhelyes emeleten aludtak 5en mi meg ketten lenn a 6 vagy 7férő helyen mivel ők minden áron fenn akartak aludni teszem hozzá hogy akkor még hideg volt és a meleg felfele száll és mi megfagytunk. mindegyik csaj egy ku*va xd voltak ott középiskolások cigiztek piáltak stb.. ott puszizkottak meg ölelgették egymást...mi meg ugye ketten elvoltunk.

A LÉNYEG MOST JÖN:

éjjel kimentünk pisilni a bnőmmel és ők nem hallották hogy vissza megyünk (pedig jól bekúrtam az ajtót mert szorult) mondtam a bnőmnek hogy maradjunk kussba és hallgassuk őket hogy ócsárolnak minketx""d nagyon durva volt... aztán az egyik csaj lejött hogy megnézzen valamit(azt nem tudom mit....) és akkor vette észre hogy ott vagyunk. és halkan felszólt nekik hogy ott vagyunk-.-" aztán a legdagattabb csaj elkezdett ugrálni és maxhangerőn benyomta a kedvenc zenéjét (ci*ányzene mit is várunk tőle-.-" ci*ány az ci*ány) aztán ezerrel ugrált azon aggódtunk hogy leszakad az emelet a hurkáitól. életem legrosszabb éjszakája volt de még is a legviccesebb

2010. aug. 25. 12:51
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem baj ha sok helyet foglal :D.
2010. aug. 25. 12:51
 10/11 anonim ***** válasza:

ma 12:51

Miért k*rvázod le öket? Hisz te 3 pasit hülyitettél. :D

2010. aug. 25. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!