Nincs kedvem semmihez. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ma mennék a barátokhoz de vele is összevesztem,holnap mennénk szülinapra és sütöttünk volna sütit még elmentünk volna ajándékot venni este még film de semmi kedvem mi értelme? Úgy szerettem volna egy jó pénteket de elrontottam a kedvem miatt2021. máj. 28. 12:40
1/8 anonim válasza:
A kedved hiánya miatt vesztetek össze, jól értem?
Gyakran előfordul, hogy a kedv a cselekmény közben jön meg csupán. Hogyha azon múlik/múlt volna a mai program, hogy mennyire szeretnéd, még talán változtathatsz rajta.
2/8 anonim válasza:
Hátha van mégis valami, ami feldobna. Talán egy sorozat? Vásárolj sütit, vagy bármi kedvedre valót. Beszélj valakivel. Általános dolgok, de tehetnek a jókedvedért valamit :))
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm most már jobb nektek hogy telik a pénteketek
2021. máj. 28. 15:22
4/8 anonim válasza:
Igazából én írtam mind a két választ. Örülök, ha kicsit jobb :') igazából rendben telik. Nemsokára kiderülnek az érettségi eredmények, úgyhogy kicsit izgulok
5/8 A kérdező kommentje:
Ne aggódj meglesz!
2021. máj. 28. 16:01
6/8 Senior Séf válasza:
Bármilyen hihetetlen, kérdező, a jókedv nem jön magától. Ha csak üldögélsz és várod, messze el fog kerülni. Tenni kell. Mozogni, sikerélményt begyűjteni, szép helyeket/embereket látni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!