Nagyon aggódok, 39 vagyok 55 kg egyszerűen nem tudok hízni mi lehet a gond? étvágyam sincs,valami étvágy fokozot tudtok ajánlani? ami be vált valakinek,már nagyon nincs kedvem semmihez köszönöm segítségeteket.
Figyelt kérdés
2021. febr. 20. 19:47
1/6 anonim válasza:
Milyen magas vagy egyáltalán? Mindig vékony voltál vagy lefogytál? Ha utóbbi, menj el orvoshoz, ha előbbi, akkor én attól híztam egy kicsit hogy minden kaját megöntöztem olívaolajjal (extra kalóriák).
2/6 anonim válasza:
Hogy gondolod azt, hogy erre az a megoldás hogy hízol? Izmot kell fel szedni nem zsírt. XD Ha zavar az, hogy vékony vagy, akkor kezdj el edzeni és alakíts ki egy jó étrendet.
3/6 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg a háziorvosodat?
4/6 A kérdező kommentje:
165 cm magas vagyok,igen mindég vékony voltam,de 4 gyerek után sem maradt semi rajtam
2021. febr. 20. 20:07
5/6 anonim válasza:
Kérdező, bocsi, de nagyon buta vagy. Hallottál már olyanról,hogy genetika? Lehet, hogy emiatt nem hízol.
Plusz, miért akarsz egy elhízott anyuka lenni?
Teljesen tökéletes a súlyod a magasságodhoz. Ismerek egy 5 gyermekes anyukát, jóval idősebb tőled, akinek formás, vékony alakja van, irigylésre méltó. Anyukám 149 centihez 42 kg maradt haláláig (56 évesen halt meg).
Szóval, nyugodj meg, és fogadd el magad ilyennek.
6/6 anonim válasza:
A súlyod ideális, nem értem, hogy miért kellene híznod, a 4 gyerek nem indok! Szedj B vitamin komplexet az étvágyad növelésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!