Szerintetek miért van az,hogy egész nap kedvetlen vagyok,nincs kedvem semmihez,tudom hogy tanulnom kéne de ahhoz sincs...Mit tegyek,hogy legyen kedvem több mindenhez a gyakorizáson kívűl?
Ugye egész nap a gép előtt kell rohadni(ezzel tudom nem vagyok egyedül)):
De úgy érzem,itthon összenyom a semmi,mert csak azt a hülye tanulást(már bocsánat,de így gondolom) kell nyomni!
Hazaérnek a szüleim akkor is csak azzal az átkozott gép előtt üléssel megy el az idő,mert azzal nyaggatnak,hogy egész délelőtt nem csinálok semmit,és biztos online órákról is lógok,meg apám mindig azzal jön,hogy elverlek ha nem tanulsz,de már bocsánat,de nem veszi észre,hogy egész nap tanulok a büdös életbe,és tegnap kaptam egy 4-est, akkor is csak azzal jön az apám hogy én egy nagy nulla vagyok,és nem értek semmihez és nem lesz belőlem semmi,és hogy egy szarházi alak vagyok aki még tanulni se képes!!! Amúgy én nem is akarok apámnak megfelelni,nem is akarok jól tanulni az igaz,,, de azért az nem normális,hogy minden este velem kiabál,szidja az anyámat is,és nekem jön és megüt és azt,mondja,bazmeg te semmire se vagytok képesek!! Anyáddal eggyütt,semmire!!!
Mit tegyek?
Tényleg,nagyon borzasztó amit esténként át kell élnem az apám miatt...
Nekem az is fáj már ahogy anyámmal beszél.
Hát ez ellen nem tudsz mit tenni.
Tanács : hát muszáj leszel tanulni, lényeg hogy legyen egy jó szakmad amit szeretsz is csinálni. S ezzel jól keresni. Aztán 18 évesen el kell húzni a kéróból és új életet kezdeni egy albérletben.
Vagy a csajodnál.
Ilyen bántalmazó féregnek egy jó verés kellene, mármint apádnak. Én lehet felkeresnék egy családsegítőt vagy valami olyan szervezetet ami az ilyenekre alakult. Nem tudom hogy jön ehhez. Egy nárcisztikus agresszív semmirekellő a fater, aki rajta kívül 2 ember életét cseszi szét módszeresen.
Anyukád mit szól mindehhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!