Más lány is fél az utcán vele szembe jövő férfiaktól?
Én egy 185 centis nagydarab srác vagyok. Napközben nem is fosok az utcán, de este már inkább. Vannak elég bizar alakok. Kicsit jobb félni, mint megijedni.
Bár általában, ha sötétben megyek valahova, akkor előlem mennek át az út másik oldalára, pedig tényleg nagyon nyugodt a természetem és agresszív se vagyok. De nappal nem jellemző, hogy minden neszre egyből felfigyelek.
Amúgy ha akarsz ezekről beszélgetni kedves kérdező írj nyugodtan :)
A sprayt nem tarthatod készenlétben a kezedben és mire rájössz, hogy használnod kellene, amíg előkotrod - már késő (LEHET).
Ez a gyerekkori rémtörténetek meghallgatásának a szövődménye. Önbizalmadat kellene erősíteni, olyan barátnőt szerezni, aki bátrabb és nem növeli a félelmed. Ha másképp nem megy, menj szakemberhez. Ne olvass, ne nézz rémtörténeteket.
Ugyanakkor jól vésd az agyadba: édeskevés férfi rosszindulatú!
Azt a rúgást semmiképp sem ajánlom.
Megindokolom:
- Akkor sem ér sokat, ha nyáron egy gatyában van (hát még, ha vastag farmerben, ami felfogja a rúgást) és nagyon pontosan kellene céloznod, hogy pont OTT rúgd meg, ami ilyen váratlan helyzetben nehezen kivitelezhető.
- Pontosan szemben kellene vele lenned és ez csak néha fordul elő.
- Rúgás közben elkapja a lábad, kicsit megemeli és máris fekszel a földön, kiszolgáltatva magad az ő kénye-kedvének.
Amit javasolnak mások:
- Erős ütéssel, ököllel gyomorszájon ütni, hogy összegörnyedjen és magával foglalkozzon, ne veled.
- Ököllel, oldalról úgy megütni az orrát, hogy a csontja repedjen és elinduljon az orra vére!
- Leghatásosabb, de kockázatos, ha ököllel a szemébe ütsz, hogy megkéküljön neki. Ezt csak végső esetben tedd.
Egy kis üldözési mánia. Nem csoda, a sok bűnügyi hír amit manapság már képesek lehozni, árt a pszichének.
Én idegen férfiaktól nem félek, de ha mögöttem jön valaki és oldalról közelít, én is oldalra nézek mindig, ha nem a tömegben állok és hátulról közeledik felém, akkor pedig hátra. Autóknál szintén ugyanez. Állítottak már meg az úton öngyújtót is kérni autóból, hazudtam, hogy nincs. És stresszeltem már rá egy kocsira is úgy, hogy megmaradt bennem a rendszám eleje és később ugyanott bukkant fel ahol megint én ugyanaz a kocsi. Aztán a következő napokban többször is láttam munkába menet, hogy ugyanott áll meg egy étterem előtt, szóval csak puszta véletlen lehetett.
Hordj magadnál paprika spray-t, valamilyen önvédelmi eszközt, az biztonságérzetet ad. Ne stresszelj rá ezekre a dolgokra, csak arra ami gyanúsan közeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!