Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem is vagyunk magyarok?

Nem is vagyunk magyarok?

Figyelt kérdés

Most olvastam, hogy genetikailag már nem is hordozzuk az ősmagyar jellemvonásokat. Már a honfoglalás idején a nép. 90%-a genetikailag nem volt magyar. A sok beolvasztásnak meg betelepítésnek köszönhetően ez az arány csak nőtt. Szóval a "magyarság" igazából a szláv és germán meg más népek keveredéséből jött létre. Szerintem az magyar, aki fajilag is az

.. És mi nem vagyunk azok.. :(Én ezt nem tudom elfogadni. Ti?

2021. máj. 12. 18:55
1 2 3
 21/30 Agnarr ***** válasza:
30%
Én maximálisan egyet értek veled, #20, de sajnos Nyugat-Európában egyre inkább azt látni, hogy a te elveidet teljes mértékben megkövetelik a fogadó országokban élőktől, de az érkezőktől annál kevésbé. Valamilyen furcsa oknál fogva ők csak áldozatai lehetnek a rasszizmusnak, és ezt ők elég csúnyán ki is használják.
2021. máj. 13. 18:38
 22/30 anonim ***** válasza:

Ilyenek sajnos mindig vannak, nálunk is, a cigánysággal pl. Képzett és/vagy kulturált emberek nem hőzöngenek. Minden népcsoportban vannak olyanok, akik nem férnek a bőrükbe, sokszor mi, magyarok is elég kultúrálatlanok vagyunk.

Persze az ilyen terrorcselekmények, rasszista, faszista megnyilvánulások tragikusak, fel kéne számolni őket, ezzel a bevándorlás feltételekhez való kötése kéne előélet és családvizsgálattal (van e bűnöző hozzátartozó), gyanús, de nem feltétlen veszélyes emberekkel elbeszélgetést tartani meg ilyesmi. Mondjuk ez nem old meg mindent, hisz az embercsempészet létezik, de alapvetően fontos lenne a szűrés egy bizonyos szinten.

Felőlem ez oda-vissza is működhetne (pl, ha Dél-Amerikába, Afrikába vagy Ázsiába mennék, ahol kevés fehér van), vagy akár minden ország között is.

De ez nem ugyanaz, mint az a rasszizmus, ami a kérdezőből árad. Ez felülvizsgálat, ő viszont minden békés magyart, akinek egyes felmenői nem magyarok "hibásnak" tart.

2021. máj. 13. 18:59
 23/30 A kérdező kommentje:
Akkor miért van az hogy a germán népek a legszorgalmasabbak, legfegyelmezettebbek, leggazdagabbak, legkultúráltabbak? Norvégia, izland, dánia stb.
2021. máj. 14. 07:05
 24/30 Agnarr ***** válasza:
100%
Kultúra, hozzáállás. Nem genetika.
2021. máj. 14. 10:03
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor legalább keveredtünk volna csak árjákkal"

Na előbújt a szög a zsákból. Az a nagy "árja faj" csak úgy nyomatta volna beléd is a gázt. Eddig sem vettem komolyan a kérdést, most meg már nem is tudnám.

2021. máj. 14. 11:24
 26/30 A kérdező kommentje:
Az elszigetelt izlandi germánok mikor kultúrálódhattaktak? Szerintem a vérükben van.Miért van az hogy a szászok annyira eltértek a környező népektől? Pedig már 700 éve együtt éltek velük.
2021. máj. 14. 11:40
 27/30 A kérdező kommentje:
26os engem életben hagytak volna mert egyik dédapám német volt
2021. máj. 14. 11:41
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
És? A zsidót is az anyjától származtatták. De tök mindegy, semmi értelme leállni a neten vitázni, az ilyen 13-15 éves kölykök szoktak megvilágosodni a lázadó korszakukban és lesznek wannabe nácik, a valahová tartozni való vágyak miatt.
2021. máj. 14. 15:33
 29/30 anonim válasza:
30%

23/28 A kérdező kommentje:

Akkor miért van az hogy a germán népek a legszorgalmasabbak, legfegyelmezettebbek, leggazdagabbak, legkultúráltabbak?

--------------

Azok nem Germánok, hanem a szőke dühor, a bestia ellentétjeik. A Germán a Magyar, a Germagyar.

2021. jún. 2. 22:53
 30/30 anonim válasza:
30%

15/29 A kérdező kommentje:

Akkor legalább keveredtünk volna csak árjákkal

-------------

A magyar az árja, az igazi indogermán, a germán, mert a magyar nyelv a germán az ősi és hősi időből.

2021. jún. 2. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!