1/10 anonim válasza:
én a határon túlról úgy látom, hogy qrva panaszkodó nemzet vagytok. mindenen csak sírtok, de ha tenni kell, akkor már inkább a nemtörődömség dominál. továbbá büszkék nemzeti hovatartozásukra, ami nagyon szép dolog, de a dicső múltat szintén dicső jelennel kéne folytatni.
2/10 A kérdező kommentje:
És szívből üdvözöljük a határontúli honfitársainkat! ;)
2013. febr. 23. 18:40
3/10 anonim válasza:
köszönjük :) természetesen tisztelet a kivételnek, de elég, ha megnézzük a Szomszédok c. sorozat bármelyik epizódját. csak a panaszkodásról szólt.
4/10 A kérdező kommentje:
Egyetértek, talán a százados kiszolgáltatottság eredménye ez vagy a gazdasági helyzet vagy ki tudja? ...
2013. febr. 23. 18:50
5/10 anonim válasza:
szerintem inkább a gazdasági helyzet, mert eddig mindig talpra állt a nemzet, bármilyen szar is volt. csalódottság a politikában, aztán szerintem ebből is adódhat a nemtörődömség, pl nem szavazni. persze én nem vagyok szakértő, ez a személyes véleményem
8/10 anonim válasza:
elég hülyék, mert olyanokra költjük a pénzt, mint pl. az "Éjjel-nappal Budapest" (sorozat). és még vannak olyan agyilag nullák, akik nézik.
9/10 Flagstaff válasza:
A pasim szerint közvetlenek, udvariasak és segítőkészek. Mármint a franciákhoz képest. (Ő is az.) Szerintem korlátoltak, hiszékenyek és gyűlölködők. Persze én sem vagyok kivétel, sajnos...
10/10 anonim válasza:
Kétszínűek és gyávák. Szeretnek másoknak kutya módjára nyalni, barátságot csak érdekből kötnek. Ha valaki nem teljesíti a kívánságát, minden félének elmondja a háta mögött. Jelszavuk: csak is nekem legyen jó, kit érdekel, ha másnak ezzel kárt okozok…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!