Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 17 éves vagyok lány, és még...

17 éves vagyok lány, és még mindig anyukámmal alszom ciki?

Figyelt kérdés
2010. aug. 20. 09:54
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
nem félek, csak jobb vele aludni mint 1dül
2010. aug. 20. 14:23
 12/25 anonim válasza:
sokáig aludtam énis anyával, vagy tesómékkal, mert utáltam egyedül lenni és képtelen voltam elaludni, de ez már kb 7 éve volt, azóta kifejezetten zavarna ha velük aludnék
2010. aug. 20. 19:09
 13/25 anonim ***** válasza:

Én 18 éves vagyok, és én is anyummal alszom.:)

Inkább nem kürtölöm szét, mert sokan cikinek tartanák, pedig egyszerűen csak társas lény vagyok, és nem szeretek egyedül aludni.

Amúgy aludtam már barátnőimmel, meg fiúval is.:)

Nincs ebben semmi gáz.

2010. aug. 21. 00:05
 14/25 anonim ***** válasza:
Én 15 éves koromig aludtam anyukámmal, mondjuk azért mert kis lakásban laktunk, és helyhiány miatt muszáj volt. Aztán elköltöztünk, most már egyedül alszom másfél éve. Először furcsa volt, de most így sokkal jobb, van magánéletem. :)
2010. aug. 21. 00:27
 15/25 anonim ***** válasza:
Én 14 éves koromig aludtam vele, és azért, mert féltem egyedül a sötétben... folyton túlműködött a fantáziám, és minden tárgyban rémeket láttam:D Kisebb koromban valamiért utáltam, ha apám hozzáért anyához, mert gyakran húzódozott tőle, ezért olyankor egy ronda disznó alaknak tartottam, akit el kell szeparálnom anya mellől:S
2010. aug. 21. 08:59
 16/25 anonim ***** válasza:

jéé :D azt hittem egyedül vagyok

mondjuk én 12 éves koromig aludtam anyukámmal. mert alapból kiskorom óta nekem még bölcsőm sem volt. és évről évre én ugyanott voltam :) aztán apukám elutazott külföldre, akkor meg éppen ezért.

aztán csináltunk egy nagy alakítást a házon, és nem is tudom ki vett nekem egy rózsaszín csajos ágyat. akkortól kezdve alszok külön, de még mindig nem merek sötétbe egyedül egy szobába aludni, tesómmal vagyunk egyszobába.

hát ez van, én így nőttem föl.. :) nem tehetek róla. na jó de egy kicsit :D

2010. aug. 22. 00:40
 17/25 anonim válasza:
Én 3 éves koromig aludtam az anyukámmál,de sztem nem gond,majd kinövöd. ;)
2010. szept. 6. 19:26
 18/25 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs benne semmi:)

Én 15 éves vagyok,néha egyedül alszom néha viszont nagyon kell hogy valaki ott legyen velem a szobában. Ja és én fiú vagyok:$ xD

De mondom sztem semmi gáz nincs benne.

2010. szept. 30. 17:24
 19/25 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ciki. Ha fiú lennél akkor furcsán néznék. De én mint férfi kifejezetten aranyosnak találom ezt a tulajdonságod.
2010. szept. 30. 18:03
 20/25 anonim ***** válasza:
Én 16 vagyok és néha csak úgy együtt alszunk!
2010. szept. 30. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!