Ha lehetne 3 kívánságot,mik lennének azok? Itt vannak az enyémek:
Mostanában sokat foglalkoztat az a lehetőség,hogy mit tenne az ember ,ha esélye lenne a korlátok nélküli életre.
Igazából nem akarom most megváltani itt a világot csak egy jó kis diskurzust szeretnék elérni,ahol elméletben feszegetjük a határainkat,de ha te épp egy jó kis sörre és napsütésre vágysz,az olyan kívánságokat is szívesen fogadom :D
Valamint azt,hogy egyes kívánságok miért nem lennének megfelelőek, relevánsak.Jobban szeretek kicsit földhöz ragadva gondolkodni :)
Az én 3 kívánságom,amire jutottam,és persze ahogy egyre többet fedezek fel a világból párhuzamosan ezek is megváltoznak:
1) Mindig tisztán érezzem,hogy mire van szükségem/mire vágyom,és képes legyek ezt teljesíteni,és másoknak megtanítani ennek a módját.Így egy folyamatos elégedettségben leélni az életem.
2)Minden következő generációban szülessen egy olyan személy,akik újabb és újabb forradalmasító dolgokat fedeznek fel,amit a világ elismer.
3)A földön élő emberek életszemlélete egy bizonyos szintig egyezzen meg. Ezzel nem azt elérve,hogy mindenkinek teljesen ugyanolyan legyen az élete és a gondolkodása,hanem hogy elősegítse globálisan az emberek együttműködését,és az ebből jövő fejlődést.
1. Szűnjön meg az összes betegség a földön
2. A föld sose tudjon túlnépesedni
3. Ne fogyjanak ki a tartalékaink, például vízből, olajból stb.
Hát nekem ilyen önző kívánságaim vannak.
Lehetetlen kívánságok:
- soha ne tudjak elhízni, bármennyit is eszek
- legyen végtelen mennyiségű pénzem, hogy bármit megvehessek
- legyen körülöttem egy mező, ami nem enged át semmiféle pókot, bogarat, csúszómászót, és ha én megyek közel hozzájuk, akkor meneküljenek el.
Átgondoltabb kívánságok:
- megtalálni az egyensúlyt a munka, a tanulás és a pihenés között
- megtalálni az álommunkámat, és persze felvételt nyerni
- találni egy olyan közösséget, ahol otthon érzem magam.
Erre vágyok ma (ezeket meg is fogom valósítani, ha már a többit nem tudom):
- egy kád forró vízben ázva filmet nézni
- házi kuglófot enni vajjal és házi baracklekvárral
- este hatkor leszarni mindent és elmenni aludni a francba, mert ez egy borzasztóan hosszú hét volt.
1. Istent szeretni és hálásnak lenni azért, hogy megalkotott midig.
2. Szerénynek maradni és másokról mindig jót gondolni, velekedni.
3. Úgy szeretni mindenkit, mint magamat.
Egészen komolyan..
1. Soha ne tudjam elveszíteni a barátaimat, családomat, páromat
2. Ne legyen éhezés a földön
3. Ne legyenek betegségek
1. Életerő feletti uralom. Tudjak adni és elvenni.
2. Minden nő olyan mértékben viszonyuljon hozzám ahogy én hozzá, kivéve a családtagjaimat.
3. Tudjak mindent érzékelni, necsak a fizikai tér és idő történéseit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!