Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egyedül szeretnék élni. Más...

Egyedül szeretnék élni. Más is hasonló helyzetben van?

Figyelt kérdés

24F vagyok, és én egyáltalán nem szeretnék családot, se feleséget, semmit. Egyedül szeretnék élni, nem akarom tönkretenni az életemet egy családdal. Pénzem nincs, hogy csajozzak, ha lenne, akkor is másra költeném, gyereket viszont végképp nem szeretnék, a gyerekekkel csak a gond van.

Szeretném a magam életét élni, nem azon vitatkozni a le nem hajtott wc deszka vagy a középen kinyomott fogkrémes tubus miatt. Van, aki szintén szeretne egyedüli életet?

2021. márc. 14. 12:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Igy legyen! Amen!
2021. márc. 14. 12:19
 2/8 anonim ***** válasza:
... vegul is ... igy is magyarazhato a magany :)
2021. márc. 14. 12:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Ilyen idióta válaszokat nem kérek. Köszönöm.
2021. márc. 14. 12:22
 4/8 anonim válasza:
Szíved joga. Élj így. Én szeretek családban élni, gyerekeim is vannak. Majd az idő igazolja megbántad e vagy sem. Illetve még bármikor változhat is a véleményed ha esetleg meg ismered az "igazit". De úgy élsz ahogy akarsz.
2021. márc. 14. 12:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez nem helyzet,hanem egy saját döntés amire más nem kíváncsi. Élj igy,legyél boldog.
2021. márc. 14. 12:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen,csak pénzem nincs rá.
2021. márc. 14. 14:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is szeretnék így élni.
2021. márc. 14. 15:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Én már belefáradtam az emberi kapcsolatokba, szóval így fogok élni.
2021. márc. 16. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!