Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi van ma mindenkivel? Bennem...

Mi van ma mindenkivel? Bennem van a hiba?

Figyelt kérdés

Ma az emberek tiszta idióták, és ezt nem alaptalanul mondom.

Reggel, mikor bementem dolgozni, a 'főnök' (aki persze rokonom-.-') rögtön elkezdett pofázni, hogy 'ma milyen kevés dolgod van, jobb lenne ha csinálnál is valamit' (minden nap megcsinálom amit kell, nem értem ma miért jött elő ezzel). Aztán mikor hazaértem, felhívott nagyim, aki a telefonban annyira leb*szott valami kis apróságért, hogy majdnem elkapott a sírás (nem vittem át neki vmi levelet, amit hozzánk dobott be a postás, mert ide van bejelentve, bár megjegyezném hogy MINDENHEZ van kulcsa, eljöhetett volna ő is a cuccáért). Aztán beléptem msnre, hogy legalább egy kis nyugalmat leljek vki társaságában, írtam a 'barátomnak', aki a szavaimra annyit mondott, hogy 'kuss'. *többre nem méltatott, amikor írtam, hogy azzal a 'kedves és szerető' anyjával beszéljen így, kilépett-.-'*. Most hazajött anyám, és lebaszott, amiért nem mosogattam el (nem eszek itthon egyáltalán, semmit, napok óta, mások után meg nem fogok mosogatni...)

Én vagyok a hibás? Ma én vagyok hülye? *nem menstruálok, szval a 'hiszti' sem jöhet szóba*....

2010. aug. 18. 17:05
 1/5 anonim ***** válasza:
56%

Nem te vagy a hibás...:)

De ettől függetlenül a kedvükben kellett volna járnod, hogy lenyugodjanak (persze ne nyalj)

Velem is szokott ilyen lenni:)

2010. aug. 18. 17:15
 2/5 anonim ***** válasza:
50%

Nem benned van a hiba egyszerűen ez nem a te napod!

Különben máskor türelmesek vagy kedvesebbek ezek a rokonaid vagy amúgy is kicsit ilyenek?

2010. aug. 18. 17:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez nagyon nem a Te napod volt...új nap, új remény :)
2010. aug. 18. 21:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Küdök neked egy nagy ölelést,és sok szerencsét és minden jót kívánok a holnapi napra! :)
2010. aug. 18. 22:38
 5/5 margoz ***** válasza:
37%
Bizony benned van a hiba,önzö vagy csak azt mondod hogy neked mi fáj,de te nem gondoltál a nagyira hogy át vidd neki a levelet,anyukádra sem hogy fáradt lehet és te hamarabb haza értél és a konyhát rendbe tedd.Mi az hogy te más után nem pakolsz?Te utánad ki pakolt amikor kicsi voltál,ki fözött mosott rád,dolgozott érted? Olyan önző vagy hogy még ez nekem is fáj!!!
2010. aug. 21. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!