Hol kezdődik a függőség? Függő vagyok?
Kb. minden nap felnézek a gyakorira, hogy kaptam e választ a kérdéseimre. Ha valami érdekel megkérdezem az oldalon. Ha csak unatkozok akkor is teszek fel kérdést vagy válaszolgatok akinek tudok. Rendszeresen megszoktam nézni (kb. 5 percenként) hogy kaptam e választ. Ezt szinte minden nap megteszem. Ez már függőség lenne? Mik a függőség tünetei?
Ha ezek, akkor valószínű én is gyakori függő lettem. Ha ez az igazság ideje más elfoglaltságot is keresnem, mert ez már nem állapot. El kell szakadnom ettől a virtuális világtól. Szinte ez tölti ki az egész napomat és ez nem jó.
Keress valami más elfoglaltságot.
Pl.:olvass,tanulj vmit /nyelvet,kötni,szerelni,állatokról olyat ami foglalkoztat,időjárásról (pl.: a mostani helyzet miért alakult ki),pszichológiáról (pl.:emberek viselkedése),politikáról (mi volt régen, mi lett most) vagy tanulj programozni,esetleg képet/videót/zenét szerkeszteni,office ismereteidet bővítsd, javíts a főzési/sütési tudományodon.... stbstb
Annyi mindent csinálhatnál még, csak lemenne a nap ha mindent felsorolnám :D
Igen, ezt fogom tenni. Elkezdek most már a való világban is élni, más elfoglaltságot keresek.
Nem tartom helyesnek, mert ha túl sokat tartózkodok itt, akkor szinte nem élek, nem élem a valódi életet és ez még szép, hogy nem helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!