Anyukák! "Hol kezdődik" az internet függőség? Ti is sokat vagytok a gép előtt?
A férjem már ferde szemmel néz rám, ha gép előtt ülök, szerinte függő vagyok.
Két kicsi gyerekem van, rendesen ellátom őket, egyébként is csak akkor kapcsolom be a gépet, ha ők még/már alszanak. Naponta-kétnaponta főzök, mindig van tiszta ruha a szekrényben, és nem koszban élünk.
Tény, hogy netezés helyett tudnék más elfoglaltságot is találni, és hiányérzetem van, ha nem nézek be a jól megszokott oldalaimra. Másokkal többnyire csak így virtuálisan vagyok kapcsolatban, hiába megyünk pl. játszótérre, állandóan a nagyobb gyerekem sarkában kell lenni, mert mindig valami galibára készül, így még az ottani anyukákkal sem tudok beszélgetni egy kicsit.
Szerintetek gáz, hogy naponta kb 3 órát a gép előtt vagyok?
Ti mennyit interneteztek?
Reggel szoktam kb fél órát, amíg kómázik a lányom, aztán a nappali alvása közben is kb fél órát, és még este 1-1,5 órát, mikor az esti alvása van.
A férjem nem néz rám ferde szemmel, mert ő még többet ül a gép előtt, mint én :)
17 hónapos a kislányom. Délután 2,5-3 órát alszik. Most is. :)
Ilyenkor rendet teszek a konyhában ebéd után, felsöprök, felmosok és egyebek... és 1,5 órát tudok internetezni.
Este is egy órát, miután ő elaludt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!