Van olyan férfi/fiú aki szokott sírni filmeken?
Figyelt kérdés
2010. aug. 18. 15:29
21/27 anonim válasza:
Nemtudom, ha olyan a film, hogy nagyon felkavaró és olyan az illető hogy beleéli magát akkor még jó hogy könnyezik..általában én se szoktam sírni de láttam tegnap egy olyan filmet hogy folytak a könnyeim rendesen. a címe pont az volt hogy boys don't cry...de szerintem akinek ezen nem sír az érzéketlen barom..lehet akármit mondani
22/27 anonim válasza:
17:54 vagyok... Na, akkor majd megnézem, de lehet, hogy én érzéketlen barom vagyok. :D
24/27 anonim válasza:
Hát én még mindig azt mondom, hogy szánalmas ha egy férfi sír egy filmen. Inkább leszek érzéketlen utolsó barom de akkor is így gondolom. Egy férfi akkor sírhat csak amikor valaki igazán közeli családtagot (feleséget, gyereket, szülőt) veszít el. Máskor nem!
25/27 rebel174 válasza:
Satenel egyetertek de meg akkor sem kene sirnia ha kozeli hozza tartozoja meghal,en bar nem sirtam meg csak nem is konnyeztem.
26/27 r.csuri válasza:
"Mi váltja ki a sírást?
Ezt is vizsgáltuk kérdőíveinkkel. Az érzelmi sírás esetében lányoknál, nőknél a leggyakoribb ok valamilyen személyközi konfliktus, a fiúknál, férfiaknál inkább valamilyen művészeti alkotás (film, olvasmány) váltja ki a sírást. De örömükben, meghatott állapotukban is sírnak az emberek, vagy akár zene hatására."
Itt a teljes interjú:
27/27 anonim válasza:
Én lány vagyok, de szerintem nem ciki ha fiúk/férfiak filmeken sírnak. Egyik fiú barátommal megnéztük a legenda vagyokot, és mindkettőnknek potyogott a könnye. Nem ciki ha egy férfi filmeken sír!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!