Van olyan férfi/fiú aki szokott sírni filmeken?
Én csak akkor sírtam, mikor láttam egy gyakorlatilag megcsonkított kutyát a TVben. Az ilyen nagyon felkavar.
Nem, nem vagyok emógörényscenepatkánygyökérbőgősvisszafejlődöttállat.
Hmm... Én lány vagyok, de még sosem sírtam filmeken, kivéve, amikor kiskoromban valami ragadozó felfalta a fókakölyköt... Az nagyon felkavart.:( Mondjuk az igazi felvétel volt, nem kitaláció... (természetesen mai fejjel már nem bőgném el magam)
Ezen kívül sosem sírtam, és azt sem értettem, hogy egyesek hogy tudnak papírzsebkendőpusztítást végezni egy romantikus film hatására... Én az olyanokon jót röhögök, nem bőgök...
Ígyhát lehet, hogy az én felfogásommal van baj, de szerintem elég gáz, ha egy fiú elsírja magát egy filmen. Le lehet pontozni, ez van.
Amint meglátom hogy "Saten válasza" már feláll a hátamon a szőr, hogy biztos valami roppant frappáns érvet láthatunk megint.
Mondd csak, miért ne sírhatna egy fiú? Mert az olyan rohadt égő mi? Jéézusom, fiú, akkor ő ne sírjon, hanem a könnycsatornáját építse át a farkába, és inkább hugyozzon, mert a sírás olyan nem-menő.
A nő meg ne fingjon mi?
Utálom ezeket a szarokat amiket összehord itt pár ember.
A másik: Kb annyira vagyok nő, mint te, és mielőtt a hatalmas intelligenciádnak hála levonnád a megfelelő következtetéseket:
-Nem, nem szoktam sírni filmek alatt
-Nem, nem vagyok meleg
-Nem, nem vagyok begyöpösödött "namostmegmondomafaszát"-féle ember
-És nem, nem mondom hogy normális, ha egy srác végigbőg egy filmet.
Ok nem vagy nő.
Mert szerinted mennyire férfias ha elbőgi magát egy FÉRFI egy FILMEN? Hát nem tudom lehet bennem van a baj, de szerintem ez szánalmas. Igenis egy FÉRFI legyen FÉRFI ne bőgőmasina.
Értem én, hogy egyik sem vagy, DE! Miért fáj az neked, hogy én így gondolom? Miért gond ez neked? Amúgy nem tudom kinek volt trágár a hozzászólása. Ha nem tudod ezt a tényt elviselni akkor bármikor felállhatsz a számítógép mellől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!