Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van olyan férfi/fiú aki...

Van olyan férfi/fiú aki szokott sírni filmeken?

Figyelt kérdés
2010. aug. 18. 15:29
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
18%
Megtettem, mikor a véleményedet elolvasva ürítettem egyet.
2010. aug. 18. 18:23
 12/27 anonim ***** válasza:
Hát csodálatos vagy. Ott is kellet volna maradnod. Nem azzal van a baj, hogy te "a"-t én "b"-t mondok, hanem azzal, hogy nem tudsz kultúrállt lenni, de még vicces sem.
2010. aug. 18. 18:26
 13/27 rebel174 ***** válasza:
28%
Csak valami kis erzekeny sz@rok sirnak filmen.
2010. aug. 18. 22:17
 14/27 anonim ***** válasza:
28%

én lány vagyok, és mostanában szoktam rá hogy bőgök a filmeken xD de nem az olyan romantikus jelenetektől mikor a képernyőről is csöpög a nyál, hanem mikor valami szomorú:( persze lehet benne romantika de ne legyen nyálas

és a pasik is sírhatnak csak ne egy semmi kis jeleneten, és ne ölelje át a térdét a mamájáért hüppögve:D

2010. aug. 18. 22:21
 15/27 anonim ***** válasza:

@Saten

De kár! Pedig annyit erőlködtem valami szellemes poénon. Affene, majd legközelebb.

2010. aug. 18. 22:23
 16/27 anonim ***** válasza:
55%
Ha elmúlásról,egyedüllétről,megható dolgokról van szó alatta olyan zevél akkor én nem sírok,hanem bőgök. Ez van. :|
2010. aug. 18. 22:40
 17/27 anonim ***** válasza:

Ugyan miért ne sírhatna egy FÉRFI? Ők is ugyanúgy emberek, mint más, és ugyanolyan érzelmeik vannak, és csak azért mert az tök égő, ez BAROMSÁG!!!!!

Amúgy meg még csak "kisfiú" vagyok, mér szólók bele ilyen dolgokba, igaz is, de engem a szomorú jelenetek (nem a romantikára gondoltam) ugyanúgy megKÖNNYEZTETNEK, és nem siratnak...

2010. aug. 18. 23:03
 18/27 anonim ***** válasza:
18%
17:41 vagyok. Én nem azt mondom, hogy egy fiú/férfi nem sírhat (mielőtt valaki félreértené), mert végülis ugyanolyan emberek ők is, ugyanolyan érzelmekkel. Csak azért az már elég égő, ha egy filmen bőgi el magát az illető. Sőt, szerintem nem csak egy fiútól/férfitől gáz ez, hanem egy lánytól/nőtől is. Engem kib*szottul irritálnak (férfiben és nőben is egyaránt) azok a túlérzékeny, töketlen hülyegyerekek, akik minden sz*ron elbőgik magukat. Nagyon sajnálom, de ez van!
2010. aug. 19. 17:54
 19/27 anonim ***** válasza:
Boys don't cry. Nemtom, én még sohasem sírtam filmen.
2010. aug. 19. 19:00
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű a képlet:

Sírhat-e egy férfi filmeken?

nők válasza: persze, nyugodtan sírhatnak, persze ne bőgjenek állandóan mindenen

férfiak válasza: nem, egy igazi férfi sosem sír

Nos, nő vagyok, szerintem egy hisztis férfinél csak egy rosszabb van: egy érzéketlen férfi! :)

2010. aug. 20. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!