Miért van ez? Talán önértékelési probléma?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Néha vannak olyan pillanataim, amikor úgy érzem hogy van önbizalmam, pl: egyik nap elhatározom magam hogy csinosan fogok felöltözni amit én kiválasztottam ruhát. Másnap viszont mikor mennék valahova, mondjuk suliba akkor már másik ruhát keresek mert elmegy attól a ruhától a "kedvem" vagy hogyan is fogalmazzak. De ez szinte mindig így van!😕
Illetve egyik pillanatban azt érzem hogy nagyon boldog vagyok, semmi nem ronthatja el a kedvem, másik pillanatban pedig az életkedvem is elmegy, szinte senkivel nem beszélek. Nagyon keveset eszem, nem vagyok néha az alakommal sem megelégedve... szerintetek ez önértékelési probléma lehet vagy teljesen más?
2021. febr. 27. 22:58
1/1 anonim válasza:
Ha még tizenéves vagy, akkor teljesen normális hangulatingadozás, ami valószínűleg hormonális eredetű. Később stabilizálódni fognak ezek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!