Hogy változtathatnék magamon és az élethez való hozzáállásomon?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. Elég hamar dühbe tudok gurulni, de már kis dolgokon is. A másik hogy elég lusta vagyok a házimunkába nem nagyon segítek be. De a legnagyobb bajom mostanában amin végképp nem tudom hogy kéne változtatni hogy mindig csak a jövőben gondolkodok, az egyetemen, meg hogy külföldre szeretnék költözni, de így hónapok meg évek telnek el úgy hogy a jelennel nem törődök. Napközben nem nagyon tudom kreatívan eltölteni az időm, ezért számítógépezek(de ne egy nyálfolyatós dagadt disznónak képzeljetek el mert nem vagyok az:)). Utálom magam, önbizalmam nincsen. Mostanában elhatároztam hogy autodidakta módon szeretnék valamilyen szintem megtanulni németül, de valahogy annyira nehéz rászánni magam. Mit tehetnék? Bűntudatom van hogy anyut elhanyagoltam és hogy sokszor idegesen reagálok arra amit mond. Bocsánat hogy elég hosszúra sikeredett, nem szeretném a nyakatokba zúdítani a saját hülyeségeim, de nem tudom hogy kezdjek el megváltozni.2010. aug. 16. 20:01
11/11 anonim válasza:
23:51
Bírom az ilyen megnyugtató hozzászólásokat, minden hasonló témájú kérdésnél van legalább 1 ilyen "kamasz vagy" meg "ilyenkor mindenki így érez" stb... de azt nem mondják meg soha, hogy utána mi lesz, pedig nagyon egyszerű. Semmi, csak beletörődsz abba, hogy sz@r vagy. :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!