Ez most komoly? Vagy ilyen létezik?
YouTube-on is láttam csomó videót ami szerint "nem te irányítod az életed, egy szövetség van a világ mögött stb.". Vettem egy könyvet, amelyben a babonákról van szó. Idézem: " 666-os számról: Egy közismert modern összeesküvési elmélet szerint e számot titokban tartalmazza minden áru vonalkódja,melyek majd aktiválódva szörnyű dolgkokat tesznek, amikor a Gonosz készen áll."
A Biblia megjósolt mindent, ami a világban történik.
A kérdés: Ez a "szövetség" létezik? Kik ezek? Miért csinálják?
Az összeeskövés elméletek gyártói jól megélnek, mert megvezetnek minden birkát, aki bedől nekik. Te irányítod az életed (18 éves korodig az őseid) és kész. Na, de ekkora hülyeséget, mint a vonalkód... Bazz, de jót röhögtem rajta :D:D
A Biblia egész más dolog, és ha az megjósolt valamit mindenképp bekövetkezik. De a megoldást nem az erre alapozó szekták kínálják.
előző vagyok
Na én is írok egy privátot annak a bizonyos 15 évesnek. Kiváncsi vagyok meg tud-e győzni.
Dolgoztam a TESCO-ban árufeltöltőnek, és már megdőlt az üldözési mániás ötlet, miszerint: "Egy közismert modern összeesküvési elmélet szerint e számot titokban tartalmazza minden áru vonalkódja." pl.: vonalkódban benne van hogy: 6652... ebből te kihozhatod becses emberi fantáziáddal, hogy a vonalkódban a harmadik mínusz negyedik számjegy, szorozva a negyedik számjeggyel egyenlő hattal, vagyis kijön, hogy 666....mekkora baromság.
És amikor még nem tudtak számolni az emberek (Kr.e. sok-sok évvel), akkor is gonosz 6-os számok szaladgáltak????:D
Ne nevettessenek. Az embernek adott agy/intelligencia az összeesküvés!! Mi mindent össze tud kombinálni!:D Önszuggesztió az egész (vagyis bemeséled magadnak)....jó út a paranoiához, ha ilyeneket olvasgatsz, de csak mert elhiszed. Ha nem hinnéd el, még okulnál is belőle, hogy miket ki nem nyomtatnak. D: D:
Ez se kamu ám 1 percig se -.-'
Remélem ezt senki se veszi komolyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!