Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez most komoly? Vagy ilyen...

Ez most komoly? Vagy ilyen létezik?

Figyelt kérdés

YouTube-on is láttam csomó videót ami szerint "nem te irányítod az életed, egy szövetség van a világ mögött stb.". Vettem egy könyvet, amelyben a babonákról van szó. Idézem: " 666-os számról: Egy közismert modern összeesküvési elmélet szerint e számot titokban tartalmazza minden áru vonalkódja,melyek majd aktiválódva szörnyű dolgkokat tesznek, amikor a Gonosz készen áll."

A Biblia megjósolt mindent, ami a világban történik.

A kérdés: Ez a "szövetség" létezik? Kik ezek? Miért csinálják?

2010. aug. 15. 17:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Az összeeskövés elméletek gyártói jól megélnek, mert megvezetnek minden birkát, aki bedől nekik. Te irányítod az életed (18 éves korodig az őseid) és kész. Na, de ekkora hülyeséget, mint a vonalkód... Bazz, de jót röhögtem rajta :D:D

A Biblia egész más dolog, és ha az megjósolt valamit mindenképp bekövetkezik. De a megoldást nem az erre alapozó szekták kínálják.

2010. aug. 15. 21:36
 22/26 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kisebb csoportnak az egész emberiséget irányítania lehetetlen. Szerintem. És lehet én vagyok a hülye, de ha egy szervezet irányítaná a földet, miért háborúzna magával? Miért van akkor háború? Vagy mégse az egész világot irányítják, és a gonosz amerikaiak próbálják leigázni a maradék szabad embereket?
2010. aug. 15. 22:28
 23/26 anonim ***** válasza:

előző vagyok

Na én is írok egy privátot annak a bizonyos 15 évesnek. Kiváncsi vagyok meg tud-e győzni.

2010. aug. 15. 22:39
 24/26 anonim ***** válasza:
Ok irhatsz. Élőben biztos, hogy megtudnálak győzni, de remélem igy is.
2010. aug. 15. 22:59
 25/26 anonim ***** válasza:

Dolgoztam a TESCO-ban árufeltöltőnek, és már megdőlt az üldözési mániás ötlet, miszerint: "Egy közismert modern összeesküvési elmélet szerint e számot titokban tartalmazza minden áru vonalkódja." pl.: vonalkódban benne van hogy: 6652... ebből te kihozhatod becses emberi fantáziáddal, hogy a vonalkódban a harmadik mínusz negyedik számjegy, szorozva a negyedik számjeggyel egyenlő hattal, vagyis kijön, hogy 666....mekkora baromság.

És amikor még nem tudtak számolni az emberek (Kr.e. sok-sok évvel), akkor is gonosz 6-os számok szaladgáltak????:D

Ne nevettessenek. Az embernek adott agy/intelligencia az összeesküvés!! Mi mindent össze tud kombinálni!:D Önszuggesztió az egész (vagyis bemeséled magadnak)....jó út a paranoiához, ha ilyeneket olvasgatsz, de csak mert elhiszed. Ha nem hinnéd el, még okulnál is belőle, hogy miket ki nem nyomtatnak. D: D:

2010. aug. 16. 20:24
 26/26 anonim ***** válasza:

Ez se kamu ám 1 percig se -.-'

Remélem ezt senki se veszi komolyan

2010. aug. 16. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!