Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez most komoly? Vagy ilyen...

Ez most komoly? Vagy ilyen létezik?

Figyelt kérdés

YouTube-on is láttam csomó videót ami szerint "nem te irányítod az életed, egy szövetség van a világ mögött stb.". Vettem egy könyvet, amelyben a babonákról van szó. Idézem: " 666-os számról: Egy közismert modern összeesküvési elmélet szerint e számot titokban tartalmazza minden áru vonalkódja,melyek majd aktiválódva szörnyű dolgkokat tesznek, amikor a Gonosz készen áll."

A Biblia megjósolt mindent, ami a világban történik.

A kérdés: Ez a "szövetség" létezik? Kik ezek? Miért csinálják?

2010. aug. 15. 17:22
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Ne halgass a 18.00.-ra. Üldözési mániában szenved. A te életed te irányítod,nem más.
2010. aug. 15. 18:24
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem szenvedek üldözési mániában. És is csak 15 vagyok, szóval nyugodtan irj PM-et. Már 2 éve érdekel ez a téma és olvasok róla, megérdezek olyan embereket akik nálam többet tudnak és elmondom ezt minden barátomnak, mert szerintem jó ha a fiatalok ezt tudják. Szóval ha van kérdésed irj PM-et.
2010. aug. 15. 18:38
 13/26 anonim ***** válasza:

18.38-hoz

Én is írhatok PM-t??Vagy csak a kérdezőnek szólt??

2010. aug. 15. 18:51
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen te is irhasz. Mindenki irhat akit érdekel, de ha csak hülyéskedni akarsz akkor jobb ha nam irsz.
2010. aug. 15. 18:54
 15/26 A kérdező kommentje:
De ha ezt ilyen sokan tudják vagy ismerik, akkor hogy tudnak még mindig "uralkodni" rajtuk, és döntéseket hozni helyettük? Hiszen sok kicsi sokra megy,nem?
2010. aug. 15. 19:16
 16/26 A kérdező kommentje:
*rajtunk
2010. aug. 15. 19:41
 17/26 anonim ***** válasza:

18.51-es vagyok

Írtam neked PM-t!Majd olvasd el .

2010. aug. 15. 19:59
 18/26 anonim ***** válasza:
51%
üldözési mániában szenved :D:DD
2010. aug. 15. 20:02
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát én is olvasok ezekről a dolgokról, már mindjárt 16 leszek, de már 12 éves koromban is olvastam erről. Láttam számos filmet is ezek alapján.

És igen, véleményem szerint is, az igazság ott kint van, idézve az X- aktákat. Én számos magyarázatot is tudok az ilyen dolgokra, meg sok mást is, mivel tényleg sokat olvastam erről a témáról. És nem kamu ! Legalábbis véleményem szerint LÉTEZNEK titkos társaságok, amik talán még azt is láthatják, amit csináltok most bent a házban.

De erről nem szeretnék többet is tárgyalni, a gyakorin.

2010. aug. 15. 20:32
 20/26 anonim ***** válasza:
Mennek a válszok, csak kikapcsoltam a gépet mert villámlott...
2010. aug. 15. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!