Ez most komoly? Vagy ilyen létezik?
YouTube-on is láttam csomó videót ami szerint "nem te irányítod az életed, egy szövetség van a világ mögött stb.". Vettem egy könyvet, amelyben a babonákról van szó. Idézem: " 666-os számról: Egy közismert modern összeesküvési elmélet szerint e számot titokban tartalmazza minden áru vonalkódja,melyek majd aktiválódva szörnyű dolgkokat tesznek, amikor a Gonosz készen áll."
A Biblia megjósolt mindent, ami a világban történik.
A kérdés: Ez a "szövetség" létezik? Kik ezek? Miért csinálják?
18.38-hoz
Én is írhatok PM-t??Vagy csak a kérdezőnek szólt??
18.51-es vagyok
Írtam neked PM-t!Majd olvasd el .
Hát én is olvasok ezekről a dolgokról, már mindjárt 16 leszek, de már 12 éves koromban is olvastam erről. Láttam számos filmet is ezek alapján.
És igen, véleményem szerint is, az igazság ott kint van, idézve az X- aktákat. Én számos magyarázatot is tudok az ilyen dolgokra, meg sok mást is, mivel tényleg sokat olvastam erről a témáról. És nem kamu ! Legalábbis véleményem szerint LÉTEZNEK titkos társaságok, amik talán még azt is láthatják, amit csináltok most bent a házban.
De erről nem szeretnék többet is tárgyalni, a gyakorin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!