Ez most komoly? Vagy ilyen létezik?
YouTube-on is láttam csomó videót ami szerint "nem te irányítod az életed, egy szövetség van a világ mögött stb.". Vettem egy könyvet, amelyben a babonákról van szó. Idézem: " 666-os számról: Egy közismert modern összeesküvési elmélet szerint e számot titokban tartalmazza minden áru vonalkódja,melyek majd aktiválódva szörnyű dolgkokat tesznek, amikor a Gonosz készen áll."
A Biblia megjósolt mindent, ami a világban történik.
A kérdés: Ez a "szövetség" létezik? Kik ezek? Miért csinálják?
"Titkos társaságnak nevezünk minden olyan szervezetet, amely a következők közül legalább egy tulajdonsággal rendelkezik: titkos tagság, titkos szervezeti felépítés, titkos szabályzat, titkos tanítás, titkos csoportosulás, titkos tevékenység.
Alapvetően három kategóriája különíthető el:
1. Vallási társaságok (szekták, titkos egyházak, titkos közösségek)
2. Politikai társaságok
3. Bűnöző szervezetek
Sokszor negyedikként kezelik: Beavatási társaságok (műhelyek, kollégiumok, szabadkőművesek), amely azonban csak a fenti három valamelyikének megjelenési formája.
A kategóriák szabadon keveredhetnek egymással, de legalább egy mindig megtalálható. Titkos jellegük az általános megítélés negatívumaiból (törvényekkel, szokásokkal, közerkölccsel, közmorállal, stb. ellentétes álláspontok), vagy saját tanításaik, világképük beavatatlan emberekkel nem megosztható különlegességébe vetett hitből ered, esetleg a féltitkos állapot mindennapi segítséget nyújthat a felszínen is jelentkező részlegeknek."
Ez volt a bevezető szöveg, továbbiakért olvasgasd ezt, a tartalma nagyon nagy részt helyes :)
A legjobb barátnőm hívta fel erre a figyelmem, és ő vele beszélgettem ilyenekről.
A szabadkőmüvesekre "gyanakodtunk". De olyat is olvastam, hogy ők chip-et raknak az emberekbe! És az egyik rokonom chip-eket gyárt.
És a vietnámiak (azt hiszem) a harmadik világháborúra készítenek atom bombákat, amiket a föld alatt tesztelnek. És ezek miatt vannak általába a "föld"rengések. Ez is igaz?
Igen léteznek. És rabszolgává tesznek minen embert. Mondanom sem kell, hogy ezeknek nagyrésze zsidó. A talmud szerint aki nem zsidó az egyenlő egy vadállattal. Ők követnek el minden terrorcselekményt és mivelhogy a média is az övéké az iszlámot hibáztatják mindenért. A média azt mututja, hogy fogadjunk el mindenkit és hogy mondj nemet a rasszizmusra, de közben ők is rasszisták, mert az iszlám ellen hangolnak mindenkit. Övéké a média, a politika, a filmipar. Céljuk az új világrend, ahol ők irányitanak mindenkit. Fogyasztó társadalmat élünk és ezzel eltávolodunk istentől és igy a sátán rabszolgáivá válunk(földi javak). 13-as szám ennek a jelképe.
Még rendeteg ilyet tudok és ezek mind igazak. A 666 a vonalkódokban is igaz. Ha meg akarsz még tudni valamit, akkor irj privit, mert még rengeteg ilyenről tudok és örülök, ha más fiatal is rájön, hogy ki az igazi ellenség. Ám hány éves vagy?
Összeesküvés elmélet.
Engem nem irányít senki.
Itt egy videó mindenkinek, ez összefoglalja a fontosabb dolgokat:
18:00
Elég fiatal! 13-14 között! :$
Ez igazán érdekes.
Kérdéshez egy kérdés: Érezted már úgy mintha te nem is te lennél??Mintha valaki irányítana téged, és csak megfigyelője vagy a dolgoknak??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!