Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kedveltél már így egy embert?

Kedveltél már így egy embert?

Figyelt kérdés

Szóval ez számomra egy furcsa érzés. Kedvelem az illető személyiségét, a hülyeségeit, azt ahogyan vélekedik a dolgokról, stb..., de mégse tudok róla semmit. Azt, hogy mit szeret, mi a hobbija, stb. Nem látok bele a gondolataiba. Mégis mintha lennének közös tulajdonságaink és ezért is kedvelem részben... Nem állok közel az illetőhöz, de sokszor gondolkoztam már el azon, hogy jó lenne ha barátok lehetnénk. Érdekel, hogy általában mi van vele. De ez az ember, ahogy észre vettem, nem különösebben érdeklődik irányomba. Meg van neki a saját társasága ahol jól érzi magát. Egyébként nincs velem semmi baja, hülyültünk is már együtt, de ennyi.

Hát ez kissé zavaros lett. Bocs érte.

2010. aug. 15. 17:17
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nincs közös barátunk és nem az a szórakozó helyekre járogatós típus. (ahogy én sem)

Kedves vagy, hogy próbálsz segíteni! :)

2010. aug. 20. 12:32
 12/14 anonim ***** válasza:

úú.. akkor élőben kell léned ha akarsz valamit. :S vannak ezek a hülye "pasizós trükkök" hogy megkéred hogy fényképezzen le téged (vagy titeket ha egy barátnőddel vagy) valahol. meg kéne próbálni leszólítani. vagy.. lehet hogy megy ilyen nyárbúcsúztató buliba attól hogy nem bulizós típus. próbáld meg ott utólérni.

alap.:)

2010. aug. 22. 11:42
 13/14 A kérdező kommentje:

Öhm... Pasizós trükkök? Azt hiszem mellé fogtál, mert mint írtam én lány vagyok és ő is. Itt most, ha lehet így kifejeznem magam, "egyoldalú barátságról" van szó. :)

Köszönöm a segítséget de mivel nem tudom, hogy hova szeret járni, mi a hobbija, így nem igazán tudom hol keressem meg. Esetleg ha össze futunk az utcán... de mindegy. Ebből már nem lesz barátság.

2010. aug. 22. 17:30
 14/14 anonim ***** válasza:

jaj nem úgy értettem. -.-" :D akkor leszólítási trükkök. ha így jobb. értem én hogy barátságot akarsz nyugi.:D

figyelj veszteni nem vesztessz vele ha megismered. különben meg azon fogsz agyalni hogy mi lett volna, ha. nem fogja leharapni a fejed ha odaméssz.ha meg igen, akkor nem neked való barátnő, nem fosz rágódni rajta plusz még tapasztalatot is szerzel.

2010. aug. 23. 01:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!