Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kedveltél már így egy embert?

Kedveltél már így egy embert?

Figyelt kérdés

Szóval ez számomra egy furcsa érzés. Kedvelem az illető személyiségét, a hülyeségeit, azt ahogyan vélekedik a dolgokról, stb..., de mégse tudok róla semmit. Azt, hogy mit szeret, mi a hobbija, stb. Nem látok bele a gondolataiba. Mégis mintha lennének közös tulajdonságaink és ezért is kedvelem részben... Nem állok közel az illetőhöz, de sokszor gondolkoztam már el azon, hogy jó lenne ha barátok lehetnénk. Érdekel, hogy általában mi van vele. De ez az ember, ahogy észre vettem, nem különösebben érdeklődik irányomba. Meg van neki a saját társasága ahol jól érzi magát. Egyébként nincs velem semmi baja, hülyültünk is már együtt, de ennyi.

Hát ez kissé zavaros lett. Bocs érte.

2010. aug. 15. 17:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
velem is ez van. de én még nem is "hülyültem" az illetővel, sőt nem is beszéltem még vele. fészbúkon szoktam mindig nézni hogy mit történik vele.
2010. aug. 15. 17:23
 2/14 anonim ***** válasza:

igen, pontosan, amit leírtál

lány/fiú?

2010. aug. 15. 17:42
 3/14 A kérdező kommentje:
Én lány vagyok és az illető is az.
2010. aug. 15. 18:18
 4/14 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen, de nem lehetett szó barátságról sem, mert rövid ideig voltunk egy helyen.
2010. aug. 15. 19:22
 5/14 anonim ***** válasza:
szerintem pont az a dolog szépsége, hogy nem ismered annyira
2010. aug. 15. 20:22
 6/14 anonim ***** válasza:
próbáld meg vele szorosabbra venni ezt a kapcsolatot. lehet hogy érdeklődik irántad attól függetlenül hogy más társasággal van. ha tényleg olyan mint amilyennek gondoltad nem fgo elküldeni, sőt. ha meg elküld akkor nem vesztettél vele semmit.
2010. aug. 18. 18:33
 7/14 A kérdező kommentje:
Hm... Szorosabbra fűzném vele a kapcsolatot, de most már késő. Túl későn kapcsoltam. Szeptembertől középiskolás leszek és nem egy iskolába fogunk járni. Így szerintem már csak az osztálytalálkozón fogunk legközelebb találkozni. Hát ez van. Pedig mennyire kedveltem ezt a lányt...
2010. aug. 18. 19:29
 8/14 anonim ***** válasza:
nem késő! sohasem késő. msn-re vedd fel és beszéljetek akkor ott. (előző voltam)
2010. aug. 19. 14:56
 9/14 A kérdező kommentje:
Ha lehetne már rég felvettem volna, csak az a bökkenő, hogy nincs msn címe, se e-mail címe. Nem igazán tartozik az "online társadalomba". (bár lehet hogy már van neki... nem tudom.) Minden esetre nem tudom elérni.
2010. aug. 19. 18:15
 10/14 anonim ***** válasza:
nincs egy közös barátotok? vagy nem tudsz olyan szórakozóhelyre elmenni esetleg ahova ő is jár? (még mindig én. xD)
2010. aug. 20. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!