Ha csak egyetlen egy kívánságod teljesítené a jótündér,mit kérnél tőle?
A végtelen kívánságon kívül nincsenek tabuk.
Az is érdekelne miért és légyszi kort és nemet is írjatok!
(én pl. nem kívánnék olyat, hogy szeressen viszont xy, hiába vágynék erre, mert az már úgy nem igazi. Bántaná a büszkeségem.)
19/l
#11: Azért csak vigyázz, azzal a végtelen mennyiségű pénzzel, mert annak már súlya van, és maga alátemethet.
Inkább kérd azt, hogy a bankszámládról, vagy még jobb, ha a pénztárcádból sose fogyjon ki a pénz. :)
Sőt, ami a legjobb: mindig legyen annyi pénzed, amiből kényelmesen meg tudsz élni.
A pénz jó dolog, csak van, amit nem tudsz megvásárolni rajta. Illetve, ha sok a pénzed, sosem tudod, hogy téged, magadért szeretnek, vagy a pénzed miatt.
Ezzel együtt is kívánom, legyen sok pénzed. :)
Érdekes kérdés, nem tudom észrevettétek-e már de én még nem nagyon láttam olyan embert aki az egész életét probléma nélkül élte volna le. Van aki pénzt kér, amint megkapja idővel nem lesz tőle boldog. Vagy aki hatalmat,érzelmeket,viszontszeretést stb kívánna ,de pont az üt vissza amit jónak hittünk. A hatalom erkölcstelenné tesz, az érzelmek fájdalmat okoznak, aki viszontszeret abszurd módon évek múlva mi csaljuk meg. Nyílván most kisarkítottam, biztos boldogok lennétek a kívánságotoktól, de kétlem,hogy hosszú távon ne jönne egy másik probléma, amit úgyszintén meg kell oldani, csak már nem lesz kívánság.
Én azt kívánnám, hogy a lehetőségeimből mindig a lehető legtöbbet legyek képes kihozni.
Utolsó ez nagyon jó kívánság.
Én aztkívánnám, hogy minden ember a földön (köztük én) innentől fogva legyen mentálisan teljesen egészséges, jó állapotú. Szerintem ez nagyon sokfelé ágazó problémát megoldana. Nem lenne bántalmazás, mert nem lennének erre hajlamos emberek, de (jobb helyeken) pl. kevesebb lenne a pénzügyi gondokkal küzdő ember is, mert mentális egészséggel könnyebben válnának sikeressé az emberek. (Szerintem)
Érzelmeket semmiképp nem kívánnék, mert annak csak akkor van értéke szerintem, ha magától alakul ki. Nem akarnék a tudattal együtt élni, hogy csak gombnyomásra szeretnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!