Szakvizsga? Teljesítény kényszer? Mit tegyek?
Szóval mindig is maximalista voltam, mint azt tudjuk, a legtöbben ilyenek vagyunk. Legszívesebben be sem mennék a holnapi vizsgámra. Páran megteszik szaktársaim közül. :)
OKJ. Tipikus. Nem tanítanak, mindent a netről tanulsz.
Kiosztották a tételsort. Tudjuk? Áh...
Szóval szeptemberben vizsgáznak a legtöbben. Miért?
Hogy NE égjenek.
Megértem. Totál.
Én eddig mindig MINDIG teljesítménykényszerrel, maximalizmusra törekedve ültem be az ÖSSZES vizsgámra. Barátnőm azonban vizsgázik. Neki menni is fog. Nekem azonban nem.
Mit tegyek? Arra gondoltam, először életemben magamat meghazudtolva beülök így. aztán lesz ami lesz, mosolygok szépen bólogatok és kivárom a kínos 5 percnyi csendet.
Ti mit tennétek?
Legurítanátok egy felest? :"D
/L
Gyere át korrepetálásra. ;)
Amúgy az aggódásrombolás egyik jó módja hogy számba veszed a legrosszabb lehetőségeket és azok ellen teszel ellenintézkedéseket.
A siker és a magabiztosság pedig egy egyszerű gyakorlattal elérhető.
Becsukod a szemed és elképzeled hogy vizsgázol és kérdeznek te pedig elkezdesz mesélni és magyarázni a tanár arcán pedig látod hogy tudja hogy készültél, majd kapsz egy jó jegyet és kimész az ajtón és megkönnyebbülsz. Éld át ezeket az érzéseket képzeletben majd nyisd ki a szemed és menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!