Az lehetséges, hogy úgy érzem, hogy soha nem voltam boldog?
Hány éves vagy? A boldogság rövid érzés. Én példáúl napokig boldog voltam amikor megvolt az első csókom. Karácsonykor is boldog szoktam lenni mikor látom a szeretteim arcán az örömöt. De ez nem tart sokáig, nem olyan mint a szomorúság, hogy hetekig is tudunk szomorúak lenni.
Bíztosan voltál már boldog. Mikor bejutottam liceumban, sikoltoztam örömömben, amikor meglep a barátom mindig boldog vagyok.Csak jussanak eszedbe az apró dolgok amiknek örültél.Ha mégsem emlékszel semmire, lehet hogy komoly depressziód van, keress fel egy szakorvost.
Sajnálom az utolsó válaszadót, ha ennyire borzalmas, akkor esetleg próbáld te jóvátenni, most off, de a boldogság nem mindig jön magától, lehet érte és ellene is sokat tenni.
Legyetek boldogak, örvendjetek az apró dolgoknak, igazán sok ereje lehet, csak egy igaz ölelésnek, amit nem feltéltenül kapnod kell, hanem adnod esetleg.
köszi a válaszokat!
az első válaszolónak,18 éves vagyok.
de egyébként rájöttem,hogy eszembe jutott 2 dolog,amikor boldog voltam,az egyik,amikor megnyertem egy nagyon nehéz meccset,a másik amikor Kimi világbajnok lett:)
ha holnap találkozunk akkor elmondom majd annak aki kérdezte...
Na, ezt én pl. sohasem értettem, hogy attól miért lesz valaki boldog, hogy egy vadidegen fickó egy rakás pénzt nyer. (Ld. F1 - nem édesmindegy, hogy melyik nyer? Nem családtag, nem barát, stb.)
Schopenhauer mondta azt a tanácsot, hogy a nagy boldogtalanság elkerülésének a legjobb módja az, ha nem akarsz nagyon boldog lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!