Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Annyira elegem van már! Mit...

Annyira elegem van már! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ez valami hihetetlenül sz.ar nap!!!!! A szemem régen teljesen tökéletes volt, és nemrég kezdett el romlani. Nem akarok szemüveget, de csinálom a szemtornát. ÉS NEM HASZNÁL!!!!! A legjobban azért vagyok csalódott, mert régen azt mondták, hogy 120 százalékos a szemem. Büszke voltam a sasszemeimre! Tegnap rájöttem, hogy tök fölöslegesen járok arra amire járok (a hobbim) ugyanis én vagyok a legfiatalabb. Semmibe vesznek, parancsolgatnak, megaláznak. Fellépéseken rólam csak néhány kép készül és engem nem is szeretnek. Tegnap úgy volt, hogy megyünk az Aquaworld-be (amit megjegyzek én akartam a legjobban), de máshova mentünk. Aztán ma mégis mentem volna oda, tesómmal és barátnőjével. De én már mondtam, hogy úgy nem megyek, ha egyedül mennék... Mert tesóm meg a barátnője csak enyelegnek és semmi mást nem tudnak csinálni. Aztán most az van, hogy tesóm meg barátnője elment én meg itthon vagyok, egyedül.

Nekem még ez nem volt elég, ugyanis én borzasztóan gyűlölöm ha kutakodnak/pakolnak a szobámban, mert igenis van rejtegetni valóm, mint mindenkinek. És mit láttam? Anya kutakodott a holmijaim közt!!!!!!!

Bocsi a kuszaságokért! Nagyon dühös vagyok!

13/L

2010. aug. 13. 11:26
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:
nekem is van fogszabim:D de én nem vagyok ennyire undok...
2010. aug. 14. 21:29
 42/43 anonim ***** válasza:

Én meg 6 éve, na most szarj magad alá... Kicsit szánalmas, hogy ebből akarsz versenyt csinálni.

Amúgy kérdező, nyugi, majd jönnek jobb napok. Azt meg én is utálom, ha a cuccaim közt turkálnak. Mármint az nem gond, ha mondjuk belenyúl a tolltartómba, de az azért nem volt egy szívderítő látvány, ahogy drága anyukám az ágyamon feküdt, és a naplómat olvasta. -.-

2010. aug. 14. 21:33
 43/43 A kérdező kommentje:

jajj.. szegénykém:( ez nagyon durva...

egyébként 13/L melyik megyében laksz? mert nekem van egy fogszabályzós/szemüveges osztálytársam....

2010. aug. 14. 22:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!