Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Annyira elegem van már! Mit...

Annyira elegem van már! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ez valami hihetetlenül sz.ar nap!!!!! A szemem régen teljesen tökéletes volt, és nemrég kezdett el romlani. Nem akarok szemüveget, de csinálom a szemtornát. ÉS NEM HASZNÁL!!!!! A legjobban azért vagyok csalódott, mert régen azt mondták, hogy 120 százalékos a szemem. Büszke voltam a sasszemeimre! Tegnap rájöttem, hogy tök fölöslegesen járok arra amire járok (a hobbim) ugyanis én vagyok a legfiatalabb. Semmibe vesznek, parancsolgatnak, megaláznak. Fellépéseken rólam csak néhány kép készül és engem nem is szeretnek. Tegnap úgy volt, hogy megyünk az Aquaworld-be (amit megjegyzek én akartam a legjobban), de máshova mentünk. Aztán ma mégis mentem volna oda, tesómmal és barátnőjével. De én már mondtam, hogy úgy nem megyek, ha egyedül mennék... Mert tesóm meg a barátnője csak enyelegnek és semmi mást nem tudnak csinálni. Aztán most az van, hogy tesóm meg barátnője elment én meg itthon vagyok, egyedül.

Nekem még ez nem volt elég, ugyanis én borzasztóan gyűlölöm ha kutakodnak/pakolnak a szobámban, mert igenis van rejtegetni valóm, mint mindenkinek. És mit láttam? Anya kutakodott a holmijaim közt!!!!!!!

Bocsi a kuszaságokért! Nagyon dühös vagyok!

13/L

2010. aug. 13. 11:26
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Chh... Ha tudtam volna, hogy ezért pocsékolom az időm... Inkább megköszönni kéne, hogy válaszoltam. Idióta.
2010. aug. 13. 13:55
 32/43 anonim ***** válasza:
Előző vagyok... Én voltam a 12:11-es.
2010. aug. 13. 13:55
 33/43 anonim ***** válasza:
46%
Nem bírom, ki ezt még muszáj megmondanom... Azt hiszed, hogy csak te veszted el a szeretteidet? Képzeld el, hogy mindenki más is... És ezzel nem kell érvelni, hogy 3 olyan embert vesztettél el, akik hozzád közel álltak, mert én is fel tudnám sorolni majdnem az egész családoma. Csak nem teszem, mert tök felesleges, úgy vagyok vele hogy senkit sem érdekel... Mert így is van. Hiába írom le hogy kiket vesztettem el, másokat nem érdekli. Úgy vannak vele, hogy nem az Ő bajuk és az élet megy tovább. A másik, hogy honnan veszed, hogy én tökéletes vagyok? Egyből le kell támadni, ha már megmondja valaki az igazat. Tipikus r*banc szöveg. Azt meg honnan kellett volna tudnom, hogy az osztálytársad hibája a szemed romlása? Nem írtad le... Nem vagyok gondolatolvasó, se látnok, se jósnő. Erről ennyit. 13/L
2010. aug. 13. 14:07
 34/43 A kérdező kommentje:

mondom, hogy nem akarom, hogy felismerjenek.

azt írtad, hogy te csak válaszoltál a kérdésemre, akkor idézem mit írtál: "A szöveg alapján én csak egy kis elkényeztetett libának képzellek... Hihetetlen, de eddig azt hittem, hogy a kortársaim ennél azért már komolyabbak. Hát tévedtem."

Nem tudom mondták már-e neked, de nem szabad téves előítéletek alapján megbélyegezni másokat. Ronda dolog és én ki nem állhatják az emberek.

Mondok valamit! Te egy hülye okoskodó liba vagy!!!

Jól esett? Mert nekem se esett valami jól.

És ha tényleg olyan értelmes vagy, mint amilyennek mutatod magad, akkor nem írtál volna ilyen szöveget, hanem mint egy ÉRTELMES ÉS OKOS ember, szépen elmagyaráztad volna, hogy ilyenen ne kapd fel a vizet, vannak ennél rosszabb dolgok is és hogy nyugodj meg, tudom milyen nehéz neked.

Azt meg pláne nem értem, hogy neked nincsenek gondjaid??? Mert ha vannak valakinek, akkor az illető elszomorodik és mindenképpen megpróbálja magát vigasztalni. Néha brutális módszerrel. (öngyilkosság) Ha neked van gondod, akkor te ráereszted a világra. És elvárod, hogy rendesek legyenek veled, egy ilyen nehéz időszakban, de akkor én mit mondjak?

2010. aug. 13. 14:49
 35/43 anonim ***** válasza:
Nézd, nekem vannak gondjaim, de nem az a legnagyobb gondom hogy nem mentünk Aquaparkba... És egyébként ezen a "Hülye okoskódó libán" csak röhögtem egy nagyot... Ja és ha akkora gondod van, akkor inkább menj el pszichológiára, ne csesztess itt engem, hogy hű de nagy gondjaid vannak. Nem vitatkozok tovább, van ennél jobb időtöltésem is. Szép napot. 13/L
2010. aug. 13. 15:35
 36/43 anonim ***** válasza:
lol öngyilkos akarsz lenni mert nem vittek ki az aquaparkba? XDXD
2010. aug. 13. 15:38
 37/43 A kérdező kommentje:
XD nem akarok öngyilkos lenni... csak vannak olyan emberek, akiknek ha gondja van megöli magát.
2010. aug. 13. 18:30
 38/43 anonim ***** válasza:
13L, ha ilyen tudatlan vagy, ne szólj bele. Nekem is szemüvegre van szükségem, de nem az én hibám. A szemem nő, és ezért gyenge. De honnan tudhatnád ezt... Szóval ne okoskodj. ;)
2010. aug. 14. 10:12
 39/43 A kérdező kommentje:
köszönöm! végre valaki megért!!!
2010. aug. 14. 16:51
 40/43 anonim ***** válasza:
Ja honnan is tudhatnám ezt... Hmm... Hát nem is tudom... TALÁN ONNAN, HOGY MÁR 2 KEREK ÉVE SZEMÜVEGET HORDOK. Ha ez sem elég, akkor leírom, hogy fogszabályzós is vagyok... Ennyi. Nem bírom elviselni az ilyen hülye libákat, akik midnentől irtóznak... Áh. Kiráz a hideg. 13/L
2010. aug. 14. 21:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!