Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Annyira elegem van már! Mit...

Annyira elegem van már! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ez valami hihetetlenül sz.ar nap!!!!! A szemem régen teljesen tökéletes volt, és nemrég kezdett el romlani. Nem akarok szemüveget, de csinálom a szemtornát. ÉS NEM HASZNÁL!!!!! A legjobban azért vagyok csalódott, mert régen azt mondták, hogy 120 százalékos a szemem. Büszke voltam a sasszemeimre! Tegnap rájöttem, hogy tök fölöslegesen járok arra amire járok (a hobbim) ugyanis én vagyok a legfiatalabb. Semmibe vesznek, parancsolgatnak, megaláznak. Fellépéseken rólam csak néhány kép készül és engem nem is szeretnek. Tegnap úgy volt, hogy megyünk az Aquaworld-be (amit megjegyzek én akartam a legjobban), de máshova mentünk. Aztán ma mégis mentem volna oda, tesómmal és barátnőjével. De én már mondtam, hogy úgy nem megyek, ha egyedül mennék... Mert tesóm meg a barátnője csak enyelegnek és semmi mást nem tudnak csinálni. Aztán most az van, hogy tesóm meg barátnője elment én meg itthon vagyok, egyedül.

Nekem még ez nem volt elég, ugyanis én borzasztóan gyűlölöm ha kutakodnak/pakolnak a szobámban, mert igenis van rejtegetni valóm, mint mindenkinek. És mit láttam? Anya kutakodott a holmijaim közt!!!!!!!

Bocsi a kuszaságokért! Nagyon dühös vagyok!

13/L

2010. aug. 13. 11:26
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
76%

Ne alázzátok meg a kérdezőt. Szerintem így is elég zaklatott.

Vegyük sorra: szemprobléma. Menj el egy optikushoz és vegyél kontaktlencsét. Egy óra alatt megszokod és nem kell okulláré. Én is így tettem.

Az a titokzatos, meg nem nevezett kör, ahová jársz, mennyire fontos? Ha nem érzed jól magadat közöttük, ne menj többet. Én is így tettem.

Nem tudom popsztár vagy-e vagy mi, hogy fellépéseid vannak, de ha több fotót akarsz, légy feltűnőbb, öltözz, frizurázz másképp, mint eddig.

Ha a tesódnak új(szerű) a párkapcsolata, akkor ne is menj velük elefántnak. Nincs baráti köröd? Amúgy néha jó otthon lenni egyedül. Én is teszem néha és megnyugszom.

Anyucit meg kérdezd meg, hogy "Keresel valamit, mert akkor segítek" Én is ezt tettem anno, sokévvel ezelőtt. Vagy tégy a cuccaid közé egy olyan cetlit, hogy "Aki kíváncsi, hamar megöregszik". Illetve mondd el neki, hogy mennyivel jobban fel tudnál rá nézni, ha tiszteletben tartaná a személyedet és a magánszférádat.

És próbálj most azonnal valami kellemeset csinálni. Én jóvar öregebb és pasi vagyok, de együttérzek Veled. Kapcsolódj ki, hidd el megoldódik minden. Önmagadat tiszteld annyira, hogy mások hülyeségét nem hagyod elhatalmasodni rajtad. És nem húzod fel magad.

Legyen szép napod.

2010. aug. 13. 11:39
 12/43 anonim ***** válasza:
Nah most nem hordjátok le az anyját, hogy kutakodik a holmijai közt???:))) Viccesek vagytok az egészen..
2010. aug. 13. 11:39
 13/43 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé ki lehetsz akadva, de az aqvaworld miatt nem kellett volna úgy felkapnod a vizet. Ha azok, akikkel a hobbidat űzöd, nem becsülnek, keress más barátokat, akik szeretnek. Félre ne értsd, nehogy otthagyd a hobbid! Inkább adj bele mindent, hadd koppanjanak a többiek. A szemüveget majd megszokod. Nekem is van, nem zavar. Sőt, a fiúk is szeretik a szemüveges lányokat - nézd a jó oldalát. A szüleid felforgatják a holmid - nem vagy egyedül, nézz csak körül, csak ma találkoztam 2 ilyen kérdéssel. Anyukádék majd megszokják, hogy lassan felnősz. Biztos, hogy kutakodott? Nem lehet, hogy mondjuk hozta a tiszta ruhát, vagy csak egy tollat keresett? Ne aggüdj, most már csak jönnie kell valami jónak. Vallásos vagy? Talán úgy könnyebben vennéd az akadályokat.

Remélem, segítettem.

14/L

2010. aug. 13. 11:42
 14/43 anonim ***** válasza:

Szia!

Nyugi. Tudom, hogy idegesítö, amikor úgy tűnik, mintha mindenki ellened fogott volna össze, de nincs így :)

Nem lehet, hogy a géptöl romlik a szemed? Nekem is 120 %os szemem volt, most már csak olyan átlagos, de azt mondta az orvosom, ha így folytatom, szemüvegre lesz szükségem.

Ha sokat gépezel, szerintem próbálj kevesebbet, nagyon nem tesz jót :S

Mi a hobbyd? Az, hogy te vagy a legfiatalabb, nem jelent semmit. Ettöl lehetsz még te a legtehetségesebb. Tegyél meg mindent, hogy egyre jobb és jobb legyél, kűzdj keményen! Gondold el, milyen jó lesz évek múlva, amikor a mostani csapattársaid szemébe nézel, és irigykedni fognak rád, mert te ahelyett, hogy nagyképüsködtél volna, és másokat lenéztél, keményen kűzdöttél, és meg is lett az eredménye. Ha nagyon rossz a helyzet, akkor meg próbálj meg esetleg egyesületet, csapatot váltani.

Ebben az Aquaworldös cuccban meg ne mindig a rosszat lásd. Figyelj, elmentetek, csináltatok együtt valamit, nem? Ez a lényeg. Nem az, hogy Aquaworld, vagy sem.

(Így zárójelben elmesélek egy történetet. Egy éve, koraösszel anyukám és bátyám elment Görögországba nyaralni. Ketten. Engem nem vittek. Gondoltam, legközelebb. Erre tavasszal apukám a testvérével ment Olaszországba, engem szintén itthonhagytak. De képzeld, ahelyett, hogy hisztizni kezdtem volna, hogy milyen igazságtalan, együtt örültem velük. Tudod, attól, hogy én nem kapok meg valamit, nem utálom azt, aki igen)

A testvéredtöl pedig szerintem rendes volt, hogy felajánlotta, hogy velük mehetsz. Folyton enyelegnek - hát istenem, szerelmesek. Miért nem vitted magaddal te is az egyik barátod? Máris meg lett volna oldva a dolog.

2010. aug. 13. 11:44
 15/43 A kérdező kommentje:
hát köszi a KEDVES megjegyzéseket...kontaktlencsét egyszerűen nem bírom. kiráz a hideg....
2010. aug. 13. 11:45
 16/43 A kérdező kommentje:
vallásos vagyok
2010. aug. 13. 11:46
 17/43 anonim ***** válasza:
szerintem azért van rossz napod mert péntek 13.-a van:(
2010. aug. 13. 11:46
 18/43 A kérdező kommentje:
nincsenek olyan barátaim akik közel laknak hozzám... mert vidéki vagyok.
2010. aug. 13. 11:48
 19/43 A kérdező kommentje:
utolsó nemrég ezen gondolkodtam, aztán ma megláttam, hogy hanyadika van. DE ÉN NEM HISZEK BENNE!!! AKKOR MÉRT VAN EZ?
2010. aug. 13. 11:49
 20/43 anonim ***** válasza:
Ezt egy kicsit eltúlzod! Jó 13 éves vagy azért látod ennyire vészesnek. De ez tulajdonképpen semmi. Ezek legyenek a legnagyobb problémáid az életben..
2010. aug. 13. 11:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!