Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ma buktam 5 ezret, nagyon...

Ma buktam 5 ezret, nagyon morcos vagyok majdnem ráordítottam anyámra közteren? 24/L

Figyelt kérdés
Kezdjük ott hogy mostanában vhogy semmi nem jön össze és ez volt a torta a hab tetején. Ma megint egy terméknél buktam több ezret, sőt múltkor is, és ez már sok volt. Eléggé árérzékeny vagyok, ha tehetem akciósan vásárolok. Nagyon ideges lettem, legszívesebben bőgtem volna aztán majdnem ordibálás lett belőle nem tudom mi ütött belém, egyszerűen nem vagyok toppon. A vásárlók azért megnéztek, mert látták hogy szólok anyámhoz. (épp vásároltunk). Más is járt már így? Én azért még olyat nem nagyon láttam hogy normális fehér kiborulna az utcán, kisebbséget és hasonlókat most hagyjuk.
2020. dec. 9. 18:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
66%
Olyan volt hogy felb@szták az agyamat telefonon, elkezdtem dobálni, örjöngeni, de aztán be vettem 3 nyugtatót 1 dl jager maisterrel és meg nyugodtam. De én ideg beteg vagyok, ez egy másik kategória.
2020. dec. 10. 01:31
 12/13 anonim ***** válasza:

Minden esetet meg kell vizsgálni. Leírhatnád h mi történt!

Ugyanis:

Előfordult-e már h mások hibájából pórul jártam emiatt ordítoztam az utcán? : Igen

Előfordult-e h apróságok miatt ordítoztam az utcán mert pórul jártam más hibájából? : Nem

Előfordult-e hogy mások hibájából pórul jártam és buktam 5 ezret? : Igen

Előfordult-e hogy mások hibájából buktam 5 ezret és emiatt ordítoztam az utcán? : Nem

Stb...

2020. dec. 15. 06:18
 13/13 anonim válasza:
68%

Szerintem is egy elkényeztetet kis hülye picsa vagy!

Indoklásra pedig nem méltatom ezt a kérdést!

2021. máj. 9. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!