Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ma buktam 5 ezret, nagyon...

Ma buktam 5 ezret, nagyon morcos vagyok majdnem ráordítottam anyámra közteren? 24/L

Figyelt kérdés
Kezdjük ott hogy mostanában vhogy semmi nem jön össze és ez volt a torta a hab tetején. Ma megint egy terméknél buktam több ezret, sőt múltkor is, és ez már sok volt. Eléggé árérzékeny vagyok, ha tehetem akciósan vásárolok. Nagyon ideges lettem, legszívesebben bőgtem volna aztán majdnem ordibálás lett belőle nem tudom mi ütött belém, egyszerűen nem vagyok toppon. A vásárlók azért megnéztek, mert látták hogy szólok anyámhoz. (épp vásároltunk). Más is járt már így? Én azért még olyat nem nagyon láttam hogy normális fehér kiborulna az utcán, kisebbséget és hasonlókat most hagyjuk.
2020. dec. 9. 18:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Elmondod, hogy mi volt az az 5000Ft amit elbuktál?
2020. dec. 9. 18:15
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
PMS...?
2020. dec. 9. 18:19
 3/13 anonim ***** válasza:
13%
Rá se ráncs, csáje, megérdémli aáz öregásszony.
2020. dec. 9. 18:31
 4/13 A kérdező kommentje:

Haha vicc de tényleg most fog megjönni, bár akkor én pont hogy nyugodt elvonulós vagyok és nem dühöngök, előtte inkább érzékeny vagyok, ez pipa. De ettől függetlenül és máskor is szoktam pofákat vágni ha felidegesítem magam, így épp erre a pmsre most ezt kivételesen nem húznám rá.

Kellett volna vennem egy alkalmi körömcipőt mert nincs egyetlen egy darabom se, láttam hogy akciós, nagyon megörültem mert már rég nézem ezeket akciósan, ez tetszett is és kénylmes is volt. Nem írnám le hogy butam mert hétvégén kezdődött a sztori így hosszú lenne és végül nemhogy spóroltam volna, hanem még cipőm se lett. En meg nagyon makacs vagyok és nem veszek meg rendes áron egy másikat, pláne hogy butam is. Szóval ha kelleni fog cipő alkalomra, akkor leszek mezítláb.

2020. dec. 9. 18:32
 5/13 A kérdező kommentje:
Most amúgy nem ennek elemzése a cél, hanem leginkább az, hogy veletek volt-e hasonló ordítottatok-e közteren, vagy épp szétverted a másik kocsiját mérgedben ikyenek :D
2020. dec. 9. 18:36
 6/13 anonim ***** válasza:
25%
Nem, én nem vagyok elmebeteg.
2020. dec. 9. 19:43
 7/13 A kérdező kommentje:
Én sem, csak fapofát vágtam meg olyan hagyj békén stílusban válaszoltam anyámnak :D De csak mert már ő is kiakasztott hogy állandóan beleszól a vezetésembe, nap közben is kiakasztott már és ez is felbasztott
2020. dec. 9. 19:57
 8/13 anonim ***** válasza:
71%

Egy elkényeztetett hülye pitsa vagy.

Ennyi.

2020. dec. 9. 20:00
 9/13 A kérdező kommentje:
#8 Mondjuk nem ártana megtanulni érvekkel alátámasztani a mondandód, mert enélkül le se szarja senki, lefgőképp én sem 🤣😜
2020. dec. 9. 20:07
 10/13 anonim ***** válasza:
44%

Jajj... van azért egy kis rasszizmus is a kérdésedben, mert a sznob faktor ott van rendesen.

Gyere el hozzánk te nyomoronc... itt 5000-ből heti bevásárlást csinálunk 4 személyre!

2020. dec. 9. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!