Ma buktam 5 ezret, nagyon morcos vagyok majdnem ráordítottam anyámra közteren? 24/L
Haha vicc de tényleg most fog megjönni, bár akkor én pont hogy nyugodt elvonulós vagyok és nem dühöngök, előtte inkább érzékeny vagyok, ez pipa. De ettől függetlenül és máskor is szoktam pofákat vágni ha felidegesítem magam, így épp erre a pmsre most ezt kivételesen nem húznám rá.
Kellett volna vennem egy alkalmi körömcipőt mert nincs egyetlen egy darabom se, láttam hogy akciós, nagyon megörültem mert már rég nézem ezeket akciósan, ez tetszett is és kénylmes is volt. Nem írnám le hogy butam mert hétvégén kezdődött a sztori így hosszú lenne és végül nemhogy spóroltam volna, hanem még cipőm se lett. En meg nagyon makacs vagyok és nem veszek meg rendes áron egy másikat, pláne hogy butam is. Szóval ha kelleni fog cipő alkalomra, akkor leszek mezítláb.
Egy elkényeztetett hülye pitsa vagy.
Ennyi.
Jajj... van azért egy kis rasszizmus is a kérdésedben, mert a sznob faktor ott van rendesen.
Gyere el hozzánk te nyomoronc... itt 5000-ből heti bevásárlást csinálunk 4 személyre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!