Ha két ember jön veled szemben. Az egyik nagyon vidám, másik morcos. Honnan lehet eldönteni, hogy melyik ember reakciója az őszintébb?
Figyelt kérdés
2019. aug. 26. 19:57
1/12 anonim válasza:
Szerintem senki nem akarja magát direkt morcosnak láttatni.
2/12 anonim válasza:
Az ember szemén látszik, hogy valójában örül/boldog-e vagy sem. Úgyhogy innen.
3/12 anonim válasza:
engem nem nagyon érdekel hogy más emberek boldogok vagy rossz kedvük van.
4/12 anonim válasza:
Most őszintén, számít? Lehet egyáltalán döntést hozni, hogy vagy-vagy? Milyen fokozatai vannak az őszinteségnek?
5/12 A kérdező kommentje:
Ment mindenkinek a pacsi. :) Hasonló véleményen vagyok, mint az első. Másodiknak is igaza van.
2019. aug. 26. 20:08
6/12 anonim válasza:
Ezt pont annyira lehet eldönteni, mint azt, hogy egyáltalán a te látványod váltotta-e ki belőlük ezeket az érzelmeket és nem pedig valami tök más.
7/12 A kérdező kommentje:
Itt igazából az érzelmeken volt a hangsúly. Hogy a fehőtlen boldogság az őszintébb, vagy a morcos tekintet. Köszönöm a válaszod.
2019. aug. 26. 20:17
8/12 A kérdező kommentje:
*felhőtlen
2019. aug. 26. 20:18
9/12 anonim válasza:
A morcos biztosan őszinte, a vidám meg vagy igen, vagy nem.
10/12 A kérdező kommentje:
Ment a pacsi neked is! :)
2019. aug. 26. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!