Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sose értettem ezt Miért?

Sose értettem ezt Miért?

Figyelt kérdés

Nem értem az életet.

Mi lényege van?

Sokszor gondolkozok még azon is, hogy miért van az, hogy egyes emberek olyan gazdagok,hogy szinte úsznak a lóvéban, más meg olyan szegény hiába dolgozik de még is mindig szegény és átlagos marad...semmire sem tud igazán költeni.

Annyira rossz,hogy van akinek ez soha sem adatik meg, mármint az, hogy gazdag legyen. A pénz nem boldogít-szokták mondani. A francokat nem boldogít!UGyan már.DEhogynem boldogít. Miért ,aki szegény az miért boldog? Az is lehet valamilyen szinten, de most vegyük a mindennapi dolgokat pl a bevásárlást. Mindig az árakat kell nézni, hogy ez meg ez milyen drága, nem vehetjük meg.Meg sokat is kell nélkülözni. A gazdag embereknek pedig ilyenre nincs szükség.

Szomorú a helyzet. (Gondolok ilyenkor még a kis etiópiai gyerekekre is akiknek sajnos nagyon szörnyű sors jutott)

Én nem tudok ellene tenni semmit, nem tudom megállítani az éhezést. De a legtöbb milliomos,milliárdos összefoghatna akkor megtudnák állítani?Szerintem igen.De nincs meg bennük a szeretet. Nekik csak a pénz a lényeg.

Ostoba világ ez.Sosem volt egyenlőség és nem is lesz.

Amióta ember létezik, onnantól kezdve csak gyilkolják egymást,hazudnak ott ahol csak tudnak, csalnak, lopnak,hülyítik az embereket,előítéletek, háborúk-sosincs béke.Már miért lenne? Minek az ugye?-.-"

Sz@r ez így ahogy van.Hiába adunk értelmet az életünknek, ha mindig ugyanazt látjuk.Hogy az emberek ostobák és tönkreteszik saját magukat, és az egész Földet.

Köszi ha végigolvastad.Muszáj volt ez kiírnom magamból.:-D

Ti mit gondoltok erről?

18L

2010. aug. 11. 10:30
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Szörnyű!:-S Undorító világ ez.Egyre több a pedofil ember...

Ugyanezt gondolom én is.Miért kell mindig attól rettegnünk,hogy megtámad valaki?Most úgy őszintén.mikor szúrta el ennyire az emberiség,hogy ilyenné válltunk??

Nem így kéne lennie.:-/

És ezt a faji kérdést sem értem. Miért kell valakit azért elítélni mert más a bőrszíne? DE hisz ugyanilyen ember,mint mi nem?Miért kell őket lealacsonyítani? Az más, ha bűnöző életmódot él, lop,csal hazudik.De ugyanezt megtehet egy fehér ember is.

2010. aug. 11. 11:20
 12/32 A kérdező kommentje:
11.17-Van benne valami. Mondjuk szerintem az sem jó , ha valaki csak úgy beleszületik a gazdagságba. Azoknak elég csak egy szó, és a szülők máris megveszik neki az óhajtott dolgot. Az ilyenek ritkán becsülik meg a dolgokat, vagy az apróbb örömöket.:/
2010. aug. 11. 11:25
 13/32 anonim ***** válasza:

Azt mondják az ember érző lény...Nos,ebben azt hiszem kezdek kételkedni. :|

Utolsó és utolsó előtti voltam.

2010. aug. 11. 11:25
 14/32 A kérdező kommentje:
Van akinek semmi nem számít, és simán belegázol mások életében, vagy az önbizalmát rombolja, úgy ahogy neki tetszik. És úgy rombolja mások életét, ahogy csak tudja. Az ilyeneknek nem lényeg mit tesz, a célja egy az, hogy másokat bántson. És ezt ő élvezi is. Az ilyeneket nem nevezném embernek.
2010. aug. 11. 11:28
 15/32 anonim ***** válasza:
Nem hinném hogy a Föld még sokáig kihúzza így...Már szinte teljesen tönkretettük,és ez csak egyre rosszabb lesz.Az pedig még rosszabb,hogy az űrt is beszemeteltük.Nem,nekünk nem volt az elég hogy a saját bolygónkat tönkretettük.(Aki látta az újságban tudja miről beszélek.) :|
2010. aug. 11. 11:35
 16/32 anonim ***** válasza:
A lényeg végül is az,hogy nemsokára úgy is elpusztítjuk magunkat,akkor pedig már nem kell ilyeneken agyalnunk...
2010. aug. 11. 11:36
 17/32 A kérdező kommentje:

Előbb utóbb ez a sok sz@rság amit az emberiség művel összefog gyűlni , majd végül valami lesz...Nem tudom mi.

De nem hiszem, hogy sokáig bírja majd a Föld.-mert ugye azt is tönkretesszük nem is kicsit...:/

Valami Megváltás lenne jó.:S:D

2010. aug. 11. 11:39
 18/32 A kérdező kommentje:
11.35-melyik újságba, mi volt, ha kérdezhetem?:-)
2010. aug. 11. 11:40
 19/32 anonim ***** válasza:
Azt hiszem a Blikk-ben,már nem emlékszem rá pontosan.Volt egy kép,amin látszott hogy az űrszemetek teljesen körülvették a Földet,és ott lebegnek...Tudod a sok tönkrement műhold maradvány meg ilyesmik.:S Még az űrt is szennyezzük,ez hihetetlen.
2010. aug. 11. 11:44
 20/32 A kérdező kommentje:

Jaj.Arról olvastam.De nem csak a blikk-be.

Hát igen, nem elég a Föld, de még a világűrt is szennyezzük:-D Szép mondhatom.

Az ember a legnagyobb állatfaj!:-DD

2010. aug. 11. 11:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!