Hogyan tudnátok megfogalmazni, azt hogy kik vagytok?
Nem válaszolhatok arra, hogy hol a helyem a világban. Van egy elképzelésem, egy másik ember számára pedig más lesz a válasz a helyemről. Csak a helyzetemet tudom ami nem kimondottan izgalmas, mert 16 éves vagyok és az életem szinte csak most kezdődik. Véleményem szerint viszonylag pontosan meg tudom határozni magam (persze csak felszínesen), de biztos van olyan dolog amit rosszul látok. Nem szeretném igazán ide tálalni a "miértekkel" együtt, de a kedvedért írok néhány kulcs szót.
Állatok, természet, alkotás, zene, társaság, gyermekkor, kitalált játékok/világok (általam), sprintelés, nyár, szél. Túlérzékenység, enyhe önbizalom hiány, lustaság (egyelőre csupán átmeneti[legalábbis remélem :D]), rossz reagálás hirtelen helyzetekre, motiválatlanság/kevés energia. Tessék, bár ezek közül is a legtöbb, csak a pillanatnyi helyzetemet mutatja, még bármi változhat. Csak pár dolog nem, vagy nagyon kicsi eséllyel, mert azok a dolgok születésem óta hozzám tartoznak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!