Más is folyton csak álmodozik, de nem tesz semmit a célok érdekében?
Figyelt kérdés
2020. nov. 22. 15:02
1/4 anonim válasza:
Attól függ, milyen álmaid vannak. Mindenkinek vannak olyan vágyai amelyeket meg tudna valósítani és olyanok amelyekre igen kicsi az esélye. Az, hogy tesz is értük pedig attól függ, hogy hogyan gondolkodik az adott álomról, lehetségesnek titulálja e. Azonban van a lusta típus is aki egyszerűen nem vesz erőt magán, hogy küzdjön. Én véleményem szerint teszek az álmaiért, sokat küzdöttem olyan dolgok érdekében amik a jövőmet határozzák meg, de vannak olyan dolgok amit sosem tudok elérni. Valamint volt már olyan vágyam is amiért nem volt kedvem küzdeni, úgy éreztem nem éri meg a fáradalmakat. Szerintem a legtöbb ember így működik.
2/4 anonim válasza:
Csak addig álmodozom, mi ki nem találom mit szeretnék. Amikor megszületik a döntés, hogy igen, ezt szeretném, ez a terv - akkor nekiállok végrehajtani, megvalósítani.
3/4 anonim válasza:
Kényelmi zóna. Így hívják. Kint minden ismeretlen és nagyokat lehet bukni. Ami a zónán belül van azt már ismerjük, bármilyen is...
A zónát nagyon nehéz elhagyni mert meg kell erőszakolnod magad hozzá, az akaratodat.
4/4 anonim válasza:
Én azért nem teszek soha semmit a céljaim érdekében, mert úgyis csak teljesíthetetlen, lehetetlen álmaim vannak...
A valóság engem nem fog boldoggá tenni soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!