Álmodozik még valaki arról, hogy egy posztapokaliptikus világban kelljen helytállnia?
Figyelt kérdés
2018. márc. 16. 02:20
1/6 anonim válasza:
Én néha beleképzelem magam a Walking dead világában..de nem lenne egyszerű helytállni főleg a többi ember miatt...
4/6 anonim válasza:
NANÁ!
Imádom a témát minden aspektusában! Book of Eli, Road, Escape from New-York-tól kezdve akár a fantázia világát súroló zombis apokig jöhet minden. Romero és Walking Dead fan vagyok ugyanitt. :)
Nagyon sokat agyaltam azon, hogy mennyire badass lennék és túlélnék, aztán szerintem az első adandó b*szaratós alkalommal ott dideregnék egy asztal alatt, mint egy nyárfalevél :DDD
5/6 anonim válasza:
Utazz el Szomáliába, és nem csak álom lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!