Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Baj az, ha valaki állandóan...

Baj az, ha valaki állandóan álmodozik?

Figyelt kérdés
Nem olyan dolgokról, mint hogy énekesnő vagy ügyvéd vagy akármi lesz, vagy hogy lefekszik a pasijával vagy négy gyereke lesz, hanem olyanokról, amikben sokszor nem is ő szerepel, és lehetetlen, leginkább regénynek illő történetek? Vagy valóban regények, amiket szeretne megírni, de közben semmi tehetsége nincs az íráshoz?
2011. aug. 3. 23:22
 1/6 anonim ***** válasza:

miért, próbálta már hogy milyen tehetsége van?

és miért lenne baj???

2011. aug. 3. 23:26
 2/6 anonim ***** válasza:
91%

Attól függ. Ha valós életének a rovására megy, ill. a valós életét hiányosnak és sivárnak érzi, és ezzel próbálja meg színessé tenni, akkor igenis baj. Régen én is rengeteg időt töltöttem el "a saját fejemben" (:D), de aztán kipróbáltam a valóságot és bejött XD

Ha nálad ilyen problémák nem állnak fenn, akkor persze nem baj. Ha olvasol sokat, fejlődhet az írói vénád is :-) Vagy rajzolj képregényt, akármi... Az ilyesfajta tehetséget kár elpazarolni ;-)

2011. aug. 3. 23:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Áhh nem tudom,de én is így vagyok ezzel!

És azért,amit az előző leírt...Ezek szerint baj,

dehát ha csak így érzi jól magát az ember...

2011. aug. 4. 01:51
 4/6 anonim ***** válasza:

A suliban en is igy vagyok,meg sokszor otthon is mikor csinalnom kellene valamit,olyankor kinezek az ablakon,es valahogy minidg eszembe jut valami amin nagyon eltudok gondolkozni.

Suliba is igy van,de ott annyira elvagyok,hogy ha 1-2x megszolitanak,akkor se veszem eszre :))

2011. aug. 4. 12:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is szoktam ábrándozni 21 éves fejjel, de engem ez vitt előre. Kiskoromban nagyon sokat álmodoztam mert egy kis luzer voltam. Mostanra kezdenek teljesülni ezek az "álmok". Mondjuk az már nem fog, hogy magas legyek de majd kigyúrom magam, hogy pótoljam.
2011. aug. 4. 22:07
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem baj! (=

Én például mindig az álomvilágomba menekülök a valóság elől.

Eddig még semmi bajom nem lett tőle.

2020. dec. 10. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!