Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az, hogy míg a...

Miért van az, hogy míg a többi tinilány filmsztárokról álmodozik, én arról, hogy szülök?

Figyelt kérdés
Több álmomban is szültem már,és ezek jó álmok.Ha kismamát látok mindig mosolygok,és arra gondolok,hogy milyen jó neki,hogy ilyen különleges állapotban van.Normális ez ilyen korban?13L
2009. szept. 21. 16:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Jól tudjuk, az alom és az álmodozás 2 külön dolog, nem feltétlenül jelenti ugyanazt. Szerintem te egy pasira vágysz.
2009. szept. 21. 16:17
 2/11 A kérdező kommentje:
úgy értem várom már,hogy terhes legyek.elképzelem milyen jó lehet
2009. szept. 21. 16:24
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

hiába no, vannak még normális gondolkozású tinik, nem csak infantilis pisisek

azért pár évig még csak álmodoznék a helyedben

2009. szept. 21. 16:38
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak vigyázz! Ismerek olyanokat akik, annó amikor én a popsztárokról álmodoztam, szültek, most amikor én szültem ők a tinilányukkal együtt celebekről álmodoznak, apuka meg sehol...
2009. szept. 21. 16:54
 5/11 anonim ***** válasza:
érett egyéniség vagy :)
2009. szept. 21. 21:37
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, szerintem nem csak ez a 2 kategória van. Én 15 évesen egyáltalán nem álmodozom filmsztárokról,nem érdekelnek a tinifilmek, a tinibálványok. Szülni meg végképp nem akarok. Nekem a tanuláson jár az eszem meg azon, hogy bekerüljek valami jó egyetemre, aztán karriert építsek. Szerintem 13 évesen azért elég fura erről ábrándozni.
2009. szept. 22. 12:56
 7/11 anonim ***** válasza:
na ezért is írtam, hogy vannak még normális gondolkodású tinik!
2009. szept. 22. 13:16
 8/11 A kérdező kommentje:

köszönm a válaszokat.

én sem csak ezzel foglalkozom,hanem tanulok,hogy felvegyenek abba a gimibe ahova járni szeretnék.5ös 4es vagy.

2009. szept. 22. 14:52
 9/11 anonim ***** válasza:
15 vagyok és énis szoktam ilyenekről ábrándozni. de először mindig a rendes pasi megtalálása áll. nem akarok kitolni a gyerekemmel.
2009. szept. 22. 19:08
 10/11 anonim ***** válasza:
szerintem sem két kategóriába sorolhatók a tinik. Én 13 éves lány vagyok,de én nem a tinisztárokról álmodozom,meg fú Twilight meg iylenek, én SAndra Bullock-kal szeretnék nagyon nagyon találkozni. Tetszenek a modern de a kevésbé modern zenék is, és imádom a művészfilmeket, romantikus vígjátékokat, mindenem a filmvilág! És nagyratörő álmaim vannak, nem olyan, hogy fú én sminkes leszek, meg ilyenek, filmszakmában akarok dolgozni! És ha szerintem te ilyenkor a szülésről fantáziálsz, akkor érett, felelősségteljes, családcentrikus anya lesz belőled...:)
2009. okt. 4. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!