Szeretek egyedül a sötét utcákon sétálni. Mit gondoltok erről?
Először 15-6 éves koromban volt, hogy elmentem sétálni este, zenét hallgatva, akkor még Linkin Parkot és melankólikusabb számokat. Azóta ha elmegyek, szinte mindig vagy hangoskönyvet hallgatok, vagy podcastot, leszedek valamit a telóra Yt-ról, leginkább idegen nyelven. Általában mindig ugyanazokon az útvonalakon megyek, vagy ugyanazon a városrészen a közelben, de ez kirívó szerintem. Kevés ember csinálja ezt, mindenki kifejezett céllal megy valahova, vagy haza a munkából, vagy valahova. Engem ez megnyugtat,az érzés, hogy kinn vagyok valahogy, szokássá vált. Jó érzés látni, hogy égnek a villanyok máshol, miközben én kinn bolyongok. Ez így furán hangzik kicsit, de így van. Nincs barátnőm, ha lenne, akkor is kimennék időről-időre sétálni egyedül a sötét utcákra.
Nem tartjátok ezt furcsa szokásnak? 25/F
Jól hangzik ez a fotózás! Sötétben a vaku azért érdekes lehet :'D
Du fél 5 és este 8 között még kimehetnek az ilyen "bolyongók". Köszi a válaszod! : )
én is imádok így kikapcsolódni!
eszméletlen módon imádom a kihalt várost, kihalt utcákat és közben átadni magam - magamnak!
arra vigyázni kell, hogy nehogy elb..on valami míg a füledben van a zene! :)
Amikor ilyen bolyongóval talalkozom:
100m-rol megtorpan
80m-nel belassul
60m korul hozzalapul a falhoz
40m-rol mar kenyszeredetten mosolyog
20m a hatarvonal … ilyenkor mar a szajaba harap
10m mar nincs, mert a kutyam ott liheg es ugat az illeto korul :)))
(qrva bazinagy kutyam van) :D
Tetszett ez a kutyás komment!
Rám az első kettő érvényes, de a falhoz lapulás :'DD
Tényleg bazi nagy lehet! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!