Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért néznek engem 10 évvel...

Miért néznek engem 10 évvel idősebbnek az emberek?

Figyelt kérdés

Volt, hogy beszélgetésbe elegyedtem még pár hónappal ezelőtt egy ismeretlennel, és kérdezte hány éves vagyok. Mondom 18. Ledöbbent arccal csak annyit mondott: miii?? Azt hittem, legalább 24-25 vagy... Mondom kösz. :D

Aztán volt olyan is, hogy netes társkeresőre tettem fel képet, amin csak az arcom látszott. Mikor valakivel beszélgetni kezdtem, rákérdezett, hogy amúgy mennyi a valós életkorom, mert 17 van kiírva (akkor tényleg annyi is voltam.) Szintén jött a döbbenet, amikor mondtam, hogy ez a valós, mert az a személy 26-nak tippelt volna...

Viszont előfordult olyan is, hogy 30-nak néztek, ez pár héttel ezelőtt történt.

Nem sminkelek egyáltalán, nem viselkedem felnőttesen még a korombeliekhez képest sem, nem öltözködöm feltűnően vagy öregesen, bár azt úgysem látná senki egyetlen arcképről, szóval sehogy sem értem.

Elszomorít, mivel ebben az életszakaszban elég degradáló, hogy +10 évvel többnek tűnök, mondjuk az mindenhogyan sok... Majd ha 55 helyett 65-öt mondanak, az még mindig elviselhetőbb lesz, mint így, ilyen korán.

Csak én vagyok ilyen túlkoros, vagy közületek is van, akit többnek néznek? Mit lehet tenni? :/

19L

2020. nov. 8. 08:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Fel sem veszem.
2020. nov. 8. 10:41
 12/14 anonim ***** válasza:
51%

Mit nem adnék érte, ha engem néznének már 10-20 évvel öregebbnek. Meg tudlak érteni, kedves kérdező, mert nálam meg pont az ellentettje van. Még mai napig előfordul, hogy azt sem hiszik el, hogy egyáltalán nagykorú vagyok, ami eleinte hízelgő volt, de most már baromi idegesítő! :P

29/F

2020. nov. 10. 08:19
 13/14 anonim ***** válasza:

9. Nem értek egyet. Nagyon sokat számítana a kép. Így erre nem lehet válaszolni. Lehetséges hogy örököltél bizonyos arcvonásokat, vagy karikás a szemed, ilyenekre gondolok. Én személy szerint kb 28 éves koromig szó szerint nem volt karikás a szemem, ha pattanásom volt is de feszes volt a bőröm mindenhol. Ja én cigiztem, de mindegy is, mert a cigi nem is 3 év alatt teszi tönkre a bőrt. Szerencsés vagyok tudom, mert ahhogy elnéztem némelyik 20 évesnek már ráncok vannak a szemei alatt. Én 25 éves koromig egy darab ránc nem volt az arcomon. Mondjuk nem is néztem ki annyi ak amennyi voltam.

Tehát simán lehet genetika. Lehet alapból nem olyan feszes a bőröd, vagy karikás a szemed, vagy egyszerűen csak olyan az arcod. A haj is rengeteget számít.

2020. nov. 11. 14:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem mutatsz képet?
2020. nov. 15. 19:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!