Nem akar valaki beszélgetni? Pl olyan aki elviselné a nyavalygásom.
Figyelt kérdés
2010. aug. 9. 22:34
81/95 A kérdező kommentje:
szia 87%- os
hmmm hát igen, tipikus...
2010. aug. 10. 00:13
82/95 anonim válasza:
Az is feltűnt.:-D
Mit is várunk egy ilyentől?:-)
83/95 A kérdező kommentje:
hűha már kedd van
én is megyek aludni, álmos vagyok kicsit
jó volt veletek beszélgetni, sziasztok!
2010. aug. 10. 00:18
85/95 anonim válasza:
Szia bogárkám. Nem ismerkedhetnénk meg?
87/95 anonim válasza:
Az nem lehet, hogy nem nyavalyogsz?
88/95 A kérdező kommentje:
rossz lenne magamban tartanom, amúgy tegnap rájöttem, hogy imádok írni csak úgy ami az eszembe jut, naplót azért nem írok, mert úgysem olvasná el senki és az úgy uncsi
kezdek megbékélni azért a tesóimmal is csak el ne kiabáljam, tudom, hogy a gép előtt ülve nem lehet egy egész életet leélni és hogy kedvesnek kell lennem azokhoz is akiket utálok:ĐĐ
2010. aug. 10. 21:35
89/95 A kérdező kommentje:
ja és jó kislány leszek, nem próbálom ki a cigit, bnőm lebeszélt róla, de ha egyszer hiányozni akarok suliból akkor bedobom majd ezt, mert elvileg rosszul leszek tőle
2010. aug. 10. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!