Nem akar valaki beszélgetni? Pl olyan aki elviselné a nyavalygásom.
Eleanor H. Porter: Az élet játéka.
Kis light-os, de nagyon jó könyvecske. Bár még nem értem a legvégére. :) Viszont, ha belegondolsz tényleg rajtad ill. mindenkinek magán múlik, hogy tud-e örülni az életnek és a benne levő apróságoknak. Várjuk a nagy dolgokat, miközben a sok apróságnak is tökre lehet örülni.
Én is egy jól szituált egér vagyok, mégsem vagyok magamba roskadva. És jelentem, így is lehet boldogan élni és az élet nem szar. :)
A könyvet pedig tényleg érdemes elolvasni.
Azok jók lehetnek, igaz egyet se olvastam tőle el :-D Mondjuk én Stephen King-et szeretem nagyon.:-)
Hát az önbizalomhiányomból adódóan én sem vagyok hozzászokva ,hogy jeleket küldjek.:/
Megnéztem azt a könyvet,miről szól.Szerintem jó lehet.
Érdekes könyv lehet.
Én néha úgy vagyok az egésszel, hogy nem érdekel már semmi.Aztán egyre jobban halmozódnak fel a dolgok és a végén kiakadok:-S Talán környezetváltozás kellene nekem nem tudom...
23.00-Oh, nehogy azt hidd,hogy nem foglalkozok magammal:-D
De az írtó kevés.A mai fiúknak más kell,pont nem olyan amilyen én vagyok:-)
Már kezdek beletőrödni:-D
a mai fiúk a szexre mennek, egy olyan lány aki minimum nem rázza magát nem is veszik észre
persze nem az ilyenekre kell hajtani
Pontosan
Akkor inkább nem kell senki se, nekem nem kell egy ilyen fiú aki csak a szexre hajt:-S Hogy minden csajt megd..jon. Csak olyan kevés, aki nem ilyen :-(
Az élet tényleg tök unalmas. Csak akkor van értelme, ha van elegendő pénzed.Mert mondjuk akkor elméssz nyaralni,világot látni.És nem foglalkozol senkivel.A pénz tényleg boldogít, de csak akkor ha tudod hol a határ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!