Nem akar valaki beszélgetni? Pl olyan aki elviselné a nyavalygásom.
Én voltam fent párszor, De tetszett is meg nem is.:S
És te miért gondolod úgy, hogy nem a legjobb választás?:-)
amúgy köszi, hogy beszélgettetek vele, megnyugtatott, na nem azért mert most már tudom, hogy vannak olyanok is mint én, ezt eddig is tudtam, csak jó volt valakivel beszélgetni
mostanában egyre inkább vagyok ideges
az emberek miatt, sokan vannak és legtöbbjük még csak egy kis kedvességet sem mutat a világ felé (nahát én is ilyen vagyok)
meg nagy a forgalom, félelmetesen nagy, tuti elvesznék
szívesen:-)nekem is jó volt ezt kibeszélni.
na igen, tényleg elég nagy tömeg szokott lenni:S és elég nagy város is. na meg annyira nem is kedvesek az emberek. tapasztaltam én is.
Tömegközlekedés az nekem is elég kínzó volt-.-
Engem az a sok ember zavart, egymás hátára tömörülve:-S
Arrogánsak mind.
Lökdösődnek,,,
De egyébként ha úgy vesszük akkor Pesten bárhova tudsz menni, és közelebb van minden ha ott laksz:D
Én most megyek, de addig is örüljetek h nem ilyenek vagytok:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
Választ olvassátok
Jóéjt!
Megnéztem.Mit is mondjak erre a lányra?Szépnek szép, de úgy őszintén tucat.A legtöbb lány ilyen.Ja az a tipikus csücsörítés sem maradt le a képekről :-D
Hogy örüljek e neki? Hát ha így néznék ki, akkor nem lenne gondom a fiú keresgéléssel:-) Az igaz. De tucat sem akarok lenni.Az egyedibb,különlegesebb jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!