Mennyire menő azzal dicsekedni, hogy olyan vagyok, mint a Minecraft falusiak?
Figyelt kérdés
- A minecraftban élek (napi 35 órát nyomom a minecraftot)
- Nagy az orrom
- Artikulálatlanul beszélek (Háá, hő, hrmmm..., na jó ennél azért tisztábban és érthetőbben)
- És szinte csak a pénzre tudok gondolni (mint a falusiak a smaragdra)
Mennyire jön be ez a csajoknak?
2020. nov. 1. 10:16
1/9 anonim válasza:
A Minecraft-osoknak biztos tetszik.
2/9 anonim válasza:
Esetleg megpróbálhatnál a való világban élni.
3/9 anonim válasza:
Van szép pixeles ytongfejed is hozzá, vagy csak keménykedsz?
4/9 anonim válasza:
Azt nem tudod véletlenül, hogy hogyan lehetne egyszerre sok fát építeni? Nem a fa csemetéből akarok, hanem ilyen előre megépített fákból akarnék erdőt csinálni, de hát a Clone paranccsal elég lassú lenne.
5/9 A kérdező kommentje:
#2 a való világot sajnos nem tudom, mert azt már az RTL2-n adják.
#4 építs egyéni nagy fát, egyet-kettőt, majd mentsd le struktúrablokkal. Szedd le a Worldpaintert és csinálj brush-ot a .nbt formátumú fából (yt kereső: Worldpainter tutorial custom structures)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2020. nov. 1. 11:53
6/9 anonim válasza:
És worldpainterbe be tudok olyan világot importálni amibe már építettem egy csomó házat?
7/9 A kérdező kommentje:
tudsz, de nézz róla tutorialt
2020. nov. 1. 14:21
9/9 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy valami bejön A csajoknak. Van amelyik csajnak ez jön be, van amelyiknek az. A gond ott van, amikor megpróbálsz olyannak megfelelni, akinek úgysem fogsz tudni, mert nem olyan vagy, és fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!