! Tegnap meg vettem az AppStoreból az eredeti mobilos minecraftot, tök oké volt minden letöltöttem és hát Wifin voltam aztán be akartam lépni és csak egy teljesen fehér kép jön be?
Kategória: Egyéb kérdések » Önismereti kérdések
Ez mennyiben ide illő téma?
És nem inkább tanulnod kellene? Fájdalmasan rossz a helyesírásod.
Igen mobil nettel is engedi,de ha bekapcsolom a minecraftba a profil beálitásoknal a Mobil Internet használatát azt írja ki “A Mobil Internet használata játék közbem további költségekkel járhat”
És lehet itt fizetni kell érte.
Ennek semmi köze a játékhoz. A mobil adat szolgáltatást a telefon előfzitésedben van. Tehát a telefonos szolgáltató biztosít internet elérést.
Ez szolgáltatóktól, azon belül tarifáktól függően lehet korlátos, korlátlan, árba beépített vagy többletköltséggel járhat.
A wifi pedig a vezetékes internet elérésedből csinál vezeték nélkülit. Azaz minden a szolgáltatónak, hogy madzagon netezel, vagy az utolsó néhány méteren az éteren át kommunikálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!