Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Üdv mindenkinek! Készítettem...

Üdv mindenkinek! Készítettem egy Minecraft klienst. Minden megvan hozzá, ami kell. De van egy probléma az Eclipse programban! Ha bekonfigoltam mindent és elindítom a zöld jelet akkor nem indítsa el a Minecraft Launchert! Miért?

Figyelt kérdés

Ha megnyomom a zöld indító gombot akkor ezt írja ki:

Java HotSpot(TM) Client VM warning: Using incremental CMS is deprecated and will likely be removed in a future release

Le van töltve a Java 8 Update 101, Java 7 Update 79 (64-bit), Java SE Development Kit 7 Update 79 (64-bit), mert ezek kellenek hozzá. Egyedül LegendaryMC-t használok, de neki nem elég a LegendaryMC vagy mi?

Van sok videó, weboldal ahol ilyen pont, hogy nincs, és ezért szeretnék segítséget kérni tőletek!

Értelmes, kiolvasható válaszokat várok! Ne kérdezd azt, hogy minek akarsz klienst csinálni stb... (Ezt ne!)

Ja és azért akarok egy klienst, mert van egy szerverem, amihez érdemes klienst készíteni!

#minecraft.gamepedia.com
2016. okt. 15. 16:16
 1/1 anonim ***** válasza:
olvass inkább könyveket
2019. jún. 12. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!