Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Üdv mindenkinek! Hogyan tudom...

Üdv mindenkinek! Hogyan tudom azt megcsinálni, hogy a játékosok ingyen fel tudjanak jönni a szerómra? (Minecraft 1.8)

Figyelt kérdés

Itt vannak az én beállításaim:

spawn-protection=0

max-tick-time=60000

server-name=

generator-settings=

force-gamemode=false

allow-nether=false

gamemode=0

enable-query=false

player-idle-timeout=0

difficulty=0

spawn-monsters=false

op-permission-level=4

resource-pack-hash=

announce-player-achievements=true

pvp=true

snooper-enabled=true

level-type=DEFAULT

hardcore=false

enable-command-block=true

max-players=3

network-compression-threshold=256

max-world-size=29999984

server-port=25565

server-ip=

spawn-npcs=false

allow-flight=false

level-name=world

view-distance=6

resource-pack=false

spawn-animals=false

white-list=false

generate-structures=true

online-mode=false

max-build-height=256

level-seed=

enable-rcon=false

motd=\u00A76\u00A7k/\u00A7f\u00A7k/\u00A78Black\u00A76Mine\u00A76\u00A7k/\u00A7f\u00A7k/ \u00A77---> \u00A7aGyere fel\! \u00A77<---

Ezek szerintetek jó?

Ha nem akkor írjatok!

Először is Minecraft 1.8-al fut a szerver Bukkitos

Hamachival már próbáltam és jó is, de már UTÁLOM!

No-IP-vel jó lenne csak a szerver nem tudja elfogadni azt az IP-t

TP-Link-em van átvittem meg minden csináltam rajta portot is. (Valamikor sikerült megcsinálnom csak már nem tudom, hogy)

Amúgy ez lenne az IP-m: 192.168.0.100<-- 100 helyett 101 is lehet mert mindig szokott változni

Hiába írnak utána :25565, de így sem megy.

Ne írjatok olyat, hogy már van egy kismillió szerver a világon, de én a saját szerverem akarom vinni, mert nincs semmelyiken rangom csak a saját szerómon!

Ékezetes, kiolvasható betűket. szavakat kérek nem ilyet: gfhzgfhjgjgh Ez értelmettlen!

Aki nem tudja leírni az jelöljön be Skype-on: montlikadani.1

Nem mindig vagyok fent!

2016. jún. 13. 13:57
 1/4 anonim ***** válasza:

A 192-vel kezdődő IP-cím a belső hálózatod címe. Arra biztos, hogy nem fognak kívülről csatlakozni. Neked a külsőre van szükséged, amivel az interneten látnak.

Szerintem az interneten pont van kismillió leírás erről is, csak keresni kell.

2016. jún. 13. 14:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy van egy kismillió oldal, de már megnéztem őket, de nekik más milyen Link-jük van nem TP-LINK és nekem még így sem sikerül.
2016. jún. 19. 15:12
 3/4 anonim válasza:
Uhh, mikor én utoljára találkoztam Minecraftal az még bétában volt, viszont annyit tudok segíteni hogy a szerver ip-nek a külső ip-t add meg, és ezt írd be fentre a google-ban vagy tudom is én mit használsz hogy 192.168.1.1 ott add hozzá a 25565-ös portot és engedélyezd (Bejelentkezést kérni fog, oda azt írd hogy Admin ; Admin vagy Admin admin ilyesmi szokott lenni ha nem változtatják meg)
2016. júl. 11. 21:09
 4/4 FoxCrafter válasza:

Egy előző választ kiegészítve:

Három különböző ip címmel kell foglalkoznod:

1. A routered (te "linknek" nevezted) default gateway-e

2. a te belső ipv4 címed

(ezeket megtudhatod ha parancssorba (cmd) beírod az ipconfig szót.. Ha még mindig van hamachid vagy más hasonló software-ed figyelj ne az azzal kapcsolatos ip címeket másold ki, azokat is kilistázza)

3. a külső ipv4 címed (ezt egy külső szervertől tudhatod meg, ajánlom az ipchicken.com -ot)

Teendő: beírod böngésző címsorába a routered default gateway-ét, behoz egy bejelentkező képernyőt. Ha ezzel még nem találkoztál (/nem állítottad át) általában az adatok valamely kombináció ezek közül:

(felhasználónév / jelszó)

admin / admin

admin / password

admin /

user / user

user / password

user /

admin / 12345678

user / 12345678

Ha nem, általában rá van írva a router aljára/hátuljára..

Ha sikerült bejelentkezni keresd a menüben port-forwarding lehetőséget (egyes routereknél ez nem fő menüpont az enyémnél pl. az application menüpont alatt található)

Add hozzá a kívánt portot (Minecraft esetében ez alapból 25565) - amit kérhet:

Név: valami amire emlékszel pl.: Minecraft

Belső port : a kívánt port

Külső port : a kívánt port

TCP/UDP!!

Helyi ip vagy ipv4: a helyi (belső) ipv4 címed

Legyen engedélyezve!

Mentsd el ha szükséges..

Futtasd a szervert és add meg barátaidnak / oszd meg a külső ipv4 címedet!

Remélem tudtam segíteni!

UI: hdnvdhskiebsknsjwkal

2016. aug. 26. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!