Ránéznétek az instámra? Tényleg csúnya lány vagyok?
Szerintem nincs irritáló fejed.
Olyan jófej csajnak tűnsz képek alapján.
18/L
Nincs semmi gond a fejeddel, arcoddal.
Nem kell ilyenekkel foglalkozni.
Hát most jót nevettem, vagy nem nagyon tudom, hogy sírjak-e...
Te és a csúnya egymással két teljesen ellentétes fogalmak...
Külső alapján én bármikor örülnék egy ilyen jól sikerült gyönyörű nőnek, mint barátnő. De a puszta létezésed is örömmel tölt sl. Mind az arcod, mind az alakod kifogástalan, már-már nem evilági. És az öltözködési stílusod nőies és elegáns, de mellete laza.
Szóval röviden: csinos gyönyorű nő vagy, tetőtől talpig...
Sima átlag csaj vagy.
De azok a "cute"-os filterek nagyon irritálóak...
Az orrod kicsit nagy egyes képeken de nem vészes. Az arcod viszont egész szép, némelyiken még igazán helyes is. Bár a fiókodban olvastam eléggé közhelyes idézeteket, és nem tudom milyen divat az amikor az ember arcképére mindenhol a "cute" felirat kerül de szerintem ez elég gagyi.
Az alakod mindamellett nem jó hogy ha meztelenül állnál előttem akkor nyalnálak-falnálak és dugnálak mindenhogy. Egyes képeken van egy kis hasad de a tested nem igazán vall sportos múltra. Ez most még így nem gáz annyira mert átlagos, de még fiatal vagy. 5-10 év nem tudod megfogni ezeket a folyamatokat és teljesen amorf tested lesz amire nem arányosan fog rakódni a felesleg hanem koncentráltan hasra és combra és akkor ezt a mai nem túl előnyös alakodat is vissza fogod sírni. Szép melled lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!