Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehet feldolgozni...

Hogyan lehet feldolgozni ennyi kudarcot?

Figyelt kérdés

Sulit nem tudtam elvégezni, munkahelyen nem tudtam elhelyezkedni. Leszázalékoltak, jelenleg itthon vagyok, immár 3 éve.

Hogy ne őrüljek meg teljesen egyedül, regisztráltam régebben társkeresőkre, találkoztam több férfival is, de nem lett belőle semmi.

Ha mégis, 1 hét után meguntak, a legtöbben meg is csaltak. Így május óta senkim nincsen, nem beszéltem senkivel sem, mert beleuntam az egészbe.

Egészen mostanáig.

2 héttel ezelőtt újra megpróbáltam, hátha...

Találkoztam is valakivel, 20 perc után lelépett, meg sem indokolta miért. Nagyon gyakran ez történik, legalább 8-10 randim volt, ami kudarcba fulladt. Ami ''sikeres'' lett, az pedig nem jött össze, nem szeretem, ha megcsalnak, de szerintem nemcsak én gondolom így.

Nem adoniszokkal találkoztam. Voltak túlsúlyosak, voltak kevésbé magabiztosak, nálam idősebbek, velem egykorúak. Senki nem bírta ki velem/mellettem.

Annyira kezdem feleslegesnek érezni magamat, hogy legszívesebben még a négy fal közül is eltűnnék.

Barátaim sincsenek, akik elviselnének engem, pedig annyit próbálkoztam.

Semmi nem jön össze. Semmi...

Hogyan dolgozzam fel mindezt?

2020. okt. 15. 07:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Egyszerű, mit nem értesz?

A 8-as válaszoló, azaz Grill3 azt kérdezi, hogy miért százalékolták ót le a válaszolók. Te pedig kérdezőként a 10. alatt zat kérded, hogy nem értesz. Nézd végig a válaszokat és sehol nem találsz Grill3-as válaszolót. Te vagy a Grill3? Téged nem százalékolt le senki.

Két malomban őrölünk? Lehet, de magyarázd meg, kérlek.

2020. okt. 16. 21:05
 12/13 anonim ***** válasza:
Bocsánat! Most értettem meg, hogy Grill3 válaszolóként kérdezi, hogy a kérdezőt miért százalékolták le (egészségileg). Leesett a tantusz. Bocsánat!
2020. okt. 16. 21:07
 13/13 A kérdező kommentje:
Na! Most már nekem is! :D
2020. okt. 16. 21:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!